Product image

Wissla Of Sweden

MSM

kr
289 kr

MSM är en organisksvavelförening som förekommer naturligt i kroppen. Svavelsammansättningen stödjer kroppens egna produktion av kollagen och elastin som gör huden fylligare samt stärker håret och naglarna men också för att upprätthålla ledfunktioner och rörlighet.

Vi har valt att kombinera MSM med Piperin och C-vitamin för att hjälpa kroppen med upptaget av MSM men också för att ge ytterligare stöd för kollagenbildning. Piperinet i svartpeppar kan öka näringsupptaget i tarmslemhinnan. Framför allt ökar upptaget av mineraler och vitaminer.

Piperin är dessutom skonsamt mot magen. C-vitaminen bidrar till kollagenbildning och för immunsystemets normala funktion.

Innehåll: 150 kapslar

  • Gör huden fylligare
  • Upprätthålla ledfunktioner & rörlighet
  • Skonsamt mot magen

Dosering:
1-6 kapslar per dag.
Börja med lägsta dosen och 1 kapsel per dag och öka dosen med en kapsel i veckan tills du kommer upp till max dos. Dela gärna upp doseringen så du tar tex 3 kapslar på morgonen och 3 kapslar på kvällen.

Ta kapseln med ett glas vatten eller juice. Har du svårt att svälja kapseln går det utmärkt att ta isär kapseln och strö innehållet över mat eller dryck.

Rekommenderad dos bör ej överskridas.

Innehåll – 150 Vegetabiliska kapslar

– En burk räcker ca 25-30 dagar beroende på dos

Förvaring:
Förvaras torrt med stängt lock och utom räckhåll för barn.
Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost.

En plastfri burk för en plastfri värld. Burkarna är gjorda av papp som går att återvinna och locken är gjorda av spannmål som är en förnyelsebar råvara. Burken kan läggas med i de vanliga soporna. 

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

MSM 100 % organiskt svavel. (Metylsulfonylmetan av högkvalitativ OptiMSM®)  HPMC (kapselskal, struktur), mikrokristallin cellulosa (fyllnadsmedel), kalcium-l-askorbat, magnesiumstearat (smörjmedel), Svartpepparextrakt (Piper Nigrum L., torkad frukt)

Kapseln är vegetabilisk och är gjord av Cellulosa.

INNEHÅLL PER DOS

Innehåll

1kap                   3kap              6kap

MSM                              800ml              2400ml           4800ml

Svartpepparextrakt    1,67m                  l5ml                30ml
C-vitamin                     12ml                    36ml                72ml
DRI för C-vitamin       15%                     45%                  90%