Product image

Wissla Of Sweden

Chlorella

kr
169 kr

En detoxifierande grön alg som är bra för matsmältningen, huden och immunsystemet! Chlorella innehåller många näringsämnen, inklusive vitaminer, mineraler, antioxidanter, kalcium, järn, fosfor, kalium och omega-3-fetter. Chlorella består också av ca 60 % vegetabilisk protein vilket gör den extra populär hos vegetarianer och för de som tränar mycket.

Den har också fått uppmärksamhet för sin förmåga att hjälpa kroppen att ”avgifta” genom att binda till sig tungmetaller och andra toxiner.

  • 100% plastfri burk
  • Innehåller många näringsämnen
  • Tillverkad i Sverige

Dosering: 3-6tabletter , 1-2 gånger per dag, Vi rekommenderar du börjar med 1/4-1/2 dos för att sedan trappa upp successivt.

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Ingredienser:
100% ekologisk Chlorella Vulgari

Innehåll:                     1tablett   DRI *   6 tabletter  DRI*
Ekologisk Chlorella    500mg     **.      3000mg      **
* DRI = Dagligt referensintag**DRI ej fastställt
Dosering: 3-6tabletter , 1-2 gånger per dag

Vi rekommenderar du börjar med 1/4-1/2 dos för att sedan trappa upp successivt.

Förvaring:
Förvaras torrt med stängt lock och utom räckhåll för barn.
Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost.

Burken är av återvunnen papp och läggs i behållaren för pappersförpackningar som du kan återvinna och locket är av bioplast som läggs i hushållssoporna. (kan också återvinnas via industriell kompostering)