Product image

Wissla Of Sweden

Vitamin B12

kr
153 kr

Vitamin B-12: innehåller metylkobalamin detta är också den biologiska formel som finns i kroppen. Oftast använder man cyanokobalamin i kosttillskott som kroppen måste omvandla till metylkobalamin. Det steget har vi tagit bort. Vi har också smaksatt tabletterna med en av Sveriges favoritsmaker Rabarber.

Vitamin B-12 bidrar till: – immunsystemets normala funktion – att minska trötthet och utmattning – normal energiomsättning – nervsystemets normala funktion – normal homocysteinomsättning – normal psykologisk funktion – normal bildning av röda blodkroppar – Vitamin B -12 har en roll i celldelningsprocessen

Extra viktigt med Vitaminen B12 för dig som äter mindre animaliska livsmedel som kött, fisk och mjölk men också för äldre personer då förmågan att ta upp B-12 från maten minskar med åren.

Innehåll – 100 Vegetabiliska sugtabletter – En burk räcker i 100 dagar

  • Härlig smak av rabarber
  • Minskar trötthet & utmattning
  • Hjälper röda blodkroppar

Vad betyder det att B12-vitaminen är metylerad? 

Metylering är en komplex kemisk reaktion i kroppen som påverkar hur cellerna fungerar. Väldigt förenklat kan man säga att metylering innebär att cellerna kan fortsätta fungera bra och avgifta kroppen.

Att B12-vitaminerna är metylerade innebär att det blir lättare för cellerna att ta upp B12-vitaminerna. Det förbättrar alltså upptaget.

Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad och näringsrik kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder kosttillskott. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Vitamin B12 är en härlig sugtablett med smak av svenska rabarber. Tabletten ska sugas eller tuggas.

Metylerad B12 med rabarbersmak ,det miljövänliga valet. Kan det bli bättre?

Dosering:
1 kapsel per dag i samband med måltid eller enligt rekommendation.
Rekommenderad dos bör ej överskridas.
Kapseln är vegetabilisk och är gjord av cellulosa.

Förvaring:
Förvaras torrt med stängt lock och utom räckhåll för barn.
Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost.

En plastfri burk för en plastfri värld. Locket är gjort av spannmål och burken av återvunnenpapp och kan läggas med i de vanliga soporna. Produkten är tillverkad i Sverige

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Sorbitol (bas), arom (smakämne), äppelsyra (surhetsreglerande medel), magnesiumstearat (smörjmedel), metylkolbalamin.