Eanna

Aleppotvål 55%

kr
229 kr

Aleppotvål är en tvål som passar alla hudtyper. Lagerbärsoljan är känd för sina antibakteriella, antiseptiska och lugnande egenskaper. Olivoljan är full av antioxidanter och skyddar och återfuktar huden.

Tvålen väger ca 200g och räcker i ca 2-2.5 månader. Den är ca 4 cm hög, 8 cm lång och 6 cm bred.

Om du har känslig och torr hy så rekommenderar vi en högre procentsats. Procentsatsen anger mängden lagerbärsolja i tvålen. Alla våra tvålar har certifierats med Cosmos Organic.

55% Denna lyxtvål innehåller 55% lagerbärsolja och är en riktigt vårdande och fantastisk mjukgörande tvål som lindrar klåda och lugnar hårbotten. Bra för dig med problemhy.

Både tvål och förpackning är helt utan plast. Förpackningen är 100% biologiskt nedbrytbar och är till större delen gjord av återvunna druvor.

Eanna Aleppotvål har en gyllene utsida och en smaragdgrön insida, är ca 4 cm hög, 8 cm lång och 6 cm bred, väger ca 200g och räcker ofta i 2-3 månader. Tvålen har en naturlig doft som påminner om gammaldags såpa.

Kropp & händer: Välj en Aleppotvål med lägre andel lagerbärsolja. Om du har problemhy så är en tvål med högre procenthalt att föredra. Fukta händer och tvål och jobba upp ett härligt skum för tvätt av händer och kropp.

Ansikte: Välj en Aleppotvål med en högre andel lagerbärsolja. Fukta ansiktet med ljummet vatten. Löddra sedan upp tvålen i händerna och tvätta ansiktet med cirkulära rörelser. Skölj därefter ansiktet och torka med en mjuk handduk. Vår Aleppotvål är snäll mot huden och kan användas för ansiktsrengöring både morgon och kväll.

Rakning: Aleppotvålen är en fantastisk ersättare till raklödder och skapar en skyddande hinna mellan rakhyvel och hud. Välj gärna en tvål med högre andel lagerbärsolja. Gnid tvålen direkt mot fuktig hud och arbeta upp ett lödder med händerna eller med en mjuk borste. Raka som vanligt och skölj av. En bonus är att du ser allt du gör eftersom huden inte är täckt av ett vitt skum!

Hår & Skägg: Aleppotvålen innehåller till skillnad från många vanliga schampon inga sulfater och heller inte så mycket vatten – därför behöver du tillföra rikligt med vatten i håret för att få till ett bra lödder. Gnugga tvålen direkt mot blött hår eller skägg, arbeta upp ett lödder och tillsätt mer vatten vid behov. Massera håret med fingrarna och skölj sedan noggrant med mycket vatten tills det inte finns några tvålrester kvar. Avsluta gärna med surskölj i håret istället för balsam.

Laurus Nobilis Fruit Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Aqua, Sodium Hydroxide.

Från Ekologiska lantbruk.

Upptäck vår handgjorda tvål skapad av oliv- och lagerbärsolja. Tack vare dess naturliga ingredienser är den både fuktgivande och mjukgörande. Den är både snäll mot din kropp och mot miljön. Utöver oliv- och lagerbärsolja innehåller tvålen vatten och lut. Lutet försvinner i förtvålningen och finns alltså inte kvar i slutprodukten. Vår tvål innehåller inga knepiga konserveringsmedel eller tillsatta färgämnen och är certifierad med Cosmos Organic. Mängden lagerbärsolja ger tvålen olika egenskaper och doft. Tvålen har en naturlig doft som påminner om gammeldags såpa.

Problemhud

Irriterad Hårbotten