4 mars 2020

Nytt hårbalsam från Maria Åkerberg

Nu har nya Hair Conditoner Nettle äntligen anlänt hos oss och finns tillgänglig i webbshoppen! Detta multi-balsam, som innehåller spännande gröna ingredienser som brännässla och tussilago, kan användas som ett vanligt balsam (efter schampo) men även som en vårdande leave-in-produkt i ditt hårs längder eller på topparna för att fräscha upp och underlätta styling. Smart […]

Nytt hårbalsam från Maria Åkerberg

Nu har nya Hair Conditoner Nettle äntligen anlänt hos oss och finns tillgänglig i webbshoppen!

Detta multi-balsam, som innehåller spännande gröna ingredienser som brännässla och tussilago, kan användas som ett vanligt balsam (efter schampo) men även som en vårdande leave-in-produkt i ditt hårs längder eller på topparna för att fräscha upp och underlätta styling. Smart va?! Dessutom doftar det otroligt friskt och fräscht, vilket vi såklart gillar. Detta schampo passar såväl behandlat som obehandlat hår och ger både fukt, glans och vård av hår och hårbotten samt verkar förebyggande mot kluvna toppar och brutna hårstrån.

Till detta ekologiska balsam rekommenderar vi på Grön Skönhet också vårt bästsäljande Schampo Nettle som vunnit priset för Årets Bästa Schampo på Organic Beauty Awards 2018.