18 februari 2022

Massera bort rynkor

Vissa rynkor, eller fina linjer kan vi faktiskt trolla bort med enkla medel! Rynkor är ju hudens naturliga sätt att åldras men alla rynkor hänger inte ihop med kroppens produktion av kollagen och elastin utan det är nämligen så att en del av linjerna som syns beror på att vi saknar fukt. Så om du […]

Massera bort rynkor

Vissa rynkor, eller fina linjer kan vi faktiskt trolla bort med enkla medel! Rynkor är ju hudens naturliga sätt att åldras men alla rynkor hänger inte ihop med kroppens produktion av kollagen och elastin utan det är nämligen så att en del av linjerna som syns beror på att vi saknar fukt. Så om du tillför fukt och masserar en stund så försvinner en del av dina ”rynkor”. Värt att testa?!

Så vad behöver vi göra?

  • Återfukta:

Tillför du tillräckligt med fukt till din hud & kropp? Addera fukt i form av återfuktande krämer och se till att du dricker tillräckligt med vatten för att säkerställa att du inte blir uttorkad. Vätskebrist kan leda till torrhetslinjer i huden.

  • Fuktgivande serum:

Välj gärna ett fuktgivande ansiktsserum som tillför fukt på djupet och hjälper längre. Vi rekommenderar Serum More för dig som är 40 + och Serum Antirouge för dig som har ytliga kärl.

Du kan se alla våra serum här.

  • Bevara fukten i huden:

Med ett skyddande och inkapslande ansiktsbalm under kalla vintermånader bevaras fukten i huden och skyddas mot uttorkande kyla och vind.

  • Massera:

Applicera serum + balm och massera hela ansiktet i cirkulära rörelser. Glöm inte mellan ögonen, över pannan och runt brynen. Gå även över kråksparkarna och runt läpparna för att minska linjer även där. Massagen ökar blodcirkulationen som ger en utjämnande effekt på huden och hjälper dina fuktgivande krämer att komma in i huden. Du kan massera tills krämerna har sjunkit in i huden och det börjar ta emot.

Tips! Varför inte köra ansiktsmassagen i TV-soffan.

Product image
30ml
Maria Åkerberg
Serum More
kr
499 kr
Product image
30ml
Maria Åkerberg
Serum Antirouge
kr
349 kr