8 december 2020

Vegansk hudvård som ger fantastiska resultat

Den veganska livsstilen har under en tid tillbaka växt sig starkare och starkare i vårt avlånga land. I takt med att fler och fler väljer veganska råvaror till sin matlagning har även utbudet av veganska hudvårdsprodukter ökat. Vi på Grön Skönhet har alltid värnat om både hälsa och miljö. Därför var vi väldigt glada över […]

Vegansk hudvård som ger fantastiska resultat

Den veganska livsstilen har under en tid tillbaka växt sig starkare och starkare i vårt avlånga land. I takt med att fler och fler väljer veganska råvaror till sin matlagning har även utbudet av veganska hudvårdsprodukter ökat.

Vi på Grön Skönhet har alltid värnat om både hälsa och miljö. Därför var vi väldigt glada över att flera av våra varumärken nu även fokuserar på att erbjuda veganska hudvårdsprodukter. I denna artikel vill vi därför lyfta några av våra ekologiska varumärken som även valt att satsa på vegansk hudvård.

ARC of Sweden

vegansk hudvård till barn

ARC of Sweden är det svenska varumärket som erbjuder ekologisk och vegansk hudvård speciellt anpassade till den känsliga huden hos barn. Med detta svenska varumärke på marknaden är det enklare än någonsin för föräldrar att göra ett smart val gällande hudvård till sina barn.

Samtliga produkter från ARCs sortiment är ekologiska och veganska. Dessutom arbetar varumärket för att se till så både produkt och produktion har minsta möjliga påverkan på vår miljö. Genom att välja produkter från ARC gör du både ditt barn och vår miljö en stor tjänst.

BRUNS Products

vegansk hårvård

BRUNS Products är det svenska hår- och hudvårdsmärket som tagit världen med storm. Bland deras väldoftande sortiment hittar du rengörande schampon, mjukgörande balsam och helt underbara hårmasker. Självklart finns det även fler stylingprodukter anpassade för både kort och långt hår.

Samtliga av produkterna tillverkas i deras fabrik i Lund. Alla produkter förutom deras hårsuffle och hårdvax är helt veganska. När du väljer hårvård från BRUNS kan du lita på att produkten är helt fria från parabener, silikoner och kemikalier.

ECO BY SONYA

vegansk brun utan sol produkter

ECO BY SONYA är varumärket som erbjuder ekologiska och veganska brun-utan-sol produkter i världsklass. Med brun-utan-sol kan du på ett enkelt och säkert sätt säkerställa en fin gyllenbrun bränna året om.

Välj mellan spray, mousse och body lotion som alla ger en härlig gyllenbrun nyans utan att kännas orange. Produkterna varken kladdar eller lämnar fläckar på lakan och kläder.

Esse Probiotic Skincare

vegansk ansiktsvård esse probiotic skincare

Esse Probiotic Skincare kallas ofta för framtidens hudvård. Det unika och ekologiska hudvårdsmärket arbetar uteslutande med den senaste teknologin inom probiotika och prebiotika. Det vill säga godartade bakterier som återställer hudens balans.

Samtliga av produkterna från Esse är helt veganska och naturliga. Dessutom är varumärket väldigt mån om vår miljö. De arbetar hela tiden med att förbättra sin produktion och förpackningar för att påverka vår miljö så lite som möjligt.

INIKA Organic

vegansk makeup inika organic

INIKA Organic är det ekologiska och veganska sminkmärket från Australien. Här hittar du allt som kan behövas för en fulländad makeup till både jobbet och festen. INIKA har valt bort onödiga kemikalier samtidigt som de har bibehållit en fantastisk kvalitet.

Lip Intimate Care

vegansk intimvård lip intimate care

Lip Intimate Care är varumärket som erbjuder ekologisk och vegansk intimvård. Samtliga av oljorna är helt fria från syntetiska dofter och kemikalier som kan irritera den känsliga huden i våra underliv.

Istället hjälper oljorna till att rengöra, återfukta och återställa pH-balansen utan att torka eller irritera dina slemhinnor. Dessa intimoljor är ett måste i varje kvinnas badrumsskåp, ditt underliv förtjänar det allra bästa.

Marina Miracle

ekologisk hudvård marina miracle

Marina Miracle är ett ekologiskt varumärke från vårt grannland Norge. Med en unik kombination av exotiska växter och nordiska superbär levererar Marina Miracle effektiv ansiktsvård med hög kvalitet. Varumärket har flera serier där produkterna är anpassade utifrån just din hudtyp. Oavsett om du har mogen eller aknebenägen hud så finns produkter som passar dig.

Alla produkter förutom deras Shea Hydration Mask som innehåller pärlemopuder är 100% veganska.

M Picaut

vegansk hudvård - m picaut

M Picaut är det svenska ekomärket som både levererar effektivitet och en lyxig känsla. Grundarna har valt att enbart använda sig av naturliga råvaror av högsta kvalitet. Samtliga av produkterna riktar sig till både män och kvinnor.

I M Picaut sortiment hittar du flera produkter som passar in under vegansk hudvård. Däremot är produkterna Calming Cocoon Cream, Hydra Miracle Serum och Pearl Luminous Gentle PHA Serum inte veganska.

Sweden Eco

vegansk hudvård- sweden eco

Sweden Eco är det ekologiska och veganska hudvårdsmärket som är helt anpassad för män. Med stilrena förpackningar och fräscha doft av sandelträ och kryddnejlika har varumärket blivit ett populärt inslag i många mäns badrumsskåp.

Samtliga av produkterna från Sweden Ecos sortiment är 100% veganska samt godkända av Djurens Rätt och PETA.

Warpaint

vegansk-hudvård-warpaint

Warpaint är den ekologiska och veganska succéprodukten som på ett skonsamt och effektiv sätt ger dig ett vitare leende. Tandblekningen består av aktivt kol som reducerar missfärgningar och polerar tänderna. Dessutom innehåller pulvret apelsinskal, pepparmynta och citronmyrtel vilket stärker tandköttet, motverkar infektion och bidrar till en fräschare andedräkt.