4 juni 2020

Så får du längre ögonfransar & fylligare ögonbryn

Brow & Eyelash Serum från Marina Miracle är ett ekologiskt serum som effektivt främjar hårväxten på dina ögonfransar och bryn. Med ett enkelt svep och på ett helt naturligt sätt blir dina fransar längre och dina ögonbryn fylligare. Hur fungerar serumet? Precis som håret på ditt huvud behöver även våra fransar och bryn lite extra […]

Så får du längre ögonfransar & fylligare ögonbryn

Brow & Eyelash Serum från Marina Miracle är ett ekologiskt serum som effektivt främjar hårväxten på dina ögonfransar och bryn. Med ett enkelt svep och på ett helt naturligt sätt blir dina fransar längre och dina ögonbryn fylligare.

Hur fungerar serumet?

Precis som håret på ditt huvud behöver även våra fransar och bryn lite extra kärlek och omtanke för att hålla sig starka. Serumet fungerar som ett balsam då det både vårdar och ger näring. När vi dagligen applicerar smink på våra fransar och bryn slits stråna, de vegetabiliska oljorna i serumet är då perfekt för att stärka och återfukta. Huvudingrediensen i ögonfransserumet är den omtalade ricinolja.

Ricinolja har använts i många 100 år för att främja hårväxten. Oljan är bland annat rik på E-vitamin som hjälper hårsäckarna att reparera sig samt ”väcka hårsäckarna” så att de kan producera mer hår.

Uppdateringar av serumet

Under det senaste året har Marina Miracle gjort en nylansering av sitt populära ögonfransserum med tre förbättringar:

  1. Ny och bättre borste, kvasten har blivit något mjukare för en mer behaglig applicering.
  2. Ny och tjockare struktur, serumet är omformulerat och innehåller nu även naturligt vax från solros och oliver. Konsistensen har blivit tjockare och mer lättapplicerat.
  3. Utan nötolja, i tidigare serum användes macadamianötter, dessa har nu tagits bort så att även du som är nötallergiker kan använda produkten.

Så använder du serumet

Brow & Eyelash Serum ska appliceras dagligen på rena och torra fransar. Det bästa är att använda serumet under natten eftersom de vegetabiliska oljorna kan göra det svårt att addera mascara. Innan användning skaka flaskan och pumpa gärna borsten upp och ner några gånger i behållaren, detta för att oljorna ska kunna blanda sig. Med hjälp av borsten applicerar du serumet på toppen av dina ögonfransar (det rinner naturligt ner till roten) samt på dina ögonbryn.

Var tålmodig så kan vi lova att du kommer se resultat 🙂

Vill du veta mer om det norska varumärket Marina Miracle? Läs då även Ekologisk hudvård från Marina Miracle – vi guidar dig rätt.