16 juni 2020

Packa smart inför semestern

Oavsett som du ska iväg på en längre tripp eller avnjuta en härlig staycation så är det viktigt att packa med din hudvård på resan. Vi vet alla att platsen i resväskan eller weekendbagen kan vara knapp så därför erbjuder många av våra varumärken reseförpackningar så att du enkelt får plats med allt som behövs. […]

Packa smart inför semestern

Oavsett som du ska iväg på en längre tripp eller avnjuta en härlig staycation så är det viktigt att packa med din hudvård på resan. Vi vet alla att platsen i resväskan eller weekendbagen kan vara knapp så därför erbjuder många av våra varumärken reseförpackningar så att du enkelt får plats med allt som behövs.

Reseförpackningar från Maria Åkerberg

Den ekologiska giganten Maria Åkerberg har verkligen satsat helhjärtat på att kunna erbjuda sina kunder smidiga reseförpackningar, i deras sortiment hittar du allt i från ansiktsmask till fotkräm. Oavsett vilka dina hudvårdsfavoriter är så kommer du med största sannolikhet hitta dem i en mindre variant som enkelt går att packa med i väskan. Storleken på deras reseförpackningar varierar från 5-30 ml beroende på produkt.

Reseförpackningar från Esse Probiotic Skincare

Hos Esse hittar du reseförpackningar anpassade efter de olika hudtyperna. Vilket gör att du enkelt kan ta med just de produkter som passar din hudtyp. I sortimentet hittar du följande resekit; Fet/Kombinerad hud, Normal hud, Känslig hud och Torr/Mogen hud.

Reseförpackningar från M Picaut

M Picaut är det senaste tillskottet i vår gröna familj och med fokus på effektiv hudvård från naturliga råvaror av bästa kvalitet är det inte konstigt att detta blivit en av våra kunders stora favoriter. Deras resekit innehåller 4 storsäljare anpassade för både män och kvinnor. Förpackningarna är uträknande att räcka en långweekend.

Reseförpackningar från Eminencé Organic Skincare

Eminencé Organic Skincare är även dem duktiga på att skapa resekit utifrån olika hudtyper. Här hittar du produkter i mindre förpackning med en smidig necessär som du lätt kan packa med i väskan. Välj mellan resekit för Pigmenterad hud, Känslig hud, Mogen hud och Fet hud.

Reseförpackningar från Bruns Products

Även det svenska hårvårdsmärket Bruns har satsat på reseförpackningar och erbjuder nästan samtliga av deras produkter i en mindre storlek på 50 ml (undantag är deras deodoranter) . Så nu kan du enkelt ta med ditt favorit schampo, balsam, hårmask och stylingprodukter i resväskan.