16 februari 2021

Nattmask mot torr hud

Känns huden lite extra torr och stram? Om du önskar mer fukt och näring till din hud är vårt tips att lägga en fuktgivande nattmask. Du kommer vakna upp med mjuk hud och ny fantastisk lyster. Det är inte många som vet att du med fördel kan byta ut din vanliga nattkräm mot en vårdande […]

Nattmask mot torr hud

Känns huden lite extra torr och stram? Om du önskar mer fukt och näring till din hud är vårt tips att lägga en fuktgivande nattmask. Du kommer vakna upp med mjuk hud och ny fantastisk lyster.

Det är inte många som vet att du med fördel kan byta ut din vanliga nattkräm mot en vårdande och fuktgivande ansiktsmask 1-3 kvällar i veckan. Genom att använda en mask under natten ger du din hud möjlighet att tillgodose sig alla fördelar från ansiktsmasken under flera timmar. Dessutom sparar du på din vanliga nattkräm. 

Mask & Peeling – Allt i ett

Från det norska varumärket Marina Miracle hittar du den fantastiska Shea Hydration Mask. Med sin unika kombination av aktiva fruktsyror, sheasmör, aloe vera och pärlpulver ger denna ekologiska ansiktsmask din hud en djupverkande återfuktning samtidigt som den exfolierar och förnyar din hud. Resultatet blir en strålande hud med ny ungdomlig lyster.

Till denna mask behövs ingen extra peeling eftersom masken exfolierar huden med hjälp av fruktsyror. Shea Hydration Mask kan användas av alla hudtyper och är även väldigt fin på akne. 

Återfuktande nattmask för hela ansiktet 

Nattmask Cream Mask Esse Probiotic Skincare

Cream Mask från Esse Probiotic Skincare är den optimala fuktmasken som med sin skonsamma sammansättning går lika bra att använda närmast ögat och på läpparna. Rik på vitaminer verkar denna ansiktsmask på djupet för att återfukta, stimulera hudens cellförnyelse, förbättra hudens struktur samt minska pigmenteringar. Spår av fina linjer och rynkor minskas vilket gör att din hud får ett jämnare utseende. Cream mask är perfekt för dig med torr och mogen hud. 

Nattmask med fantastisk plumping effekt 

Eminence Organics Strawberry & Rhubarb Masque är en fröjd för både hud och luktsinne. Den unika sammansättningen av rabarber, jordgubbar och hyaluronsyra ger en djup återfuktning och fantastisk plumping effekt. Salicylsyra från jordgubbarna arbetar för att på ett skonsamt sätt exfoliera din hud samtidigt som hyaluronsyra binder fukt och minskar rynkor. Resultatet blir en hud med ny fantastisk lyster. 

Återfuktning för både ansikte och läppar 

Maria Åkerbergs Face Mask Moist är en fuktgivande ansiktsmak som även ger din hud en utslätande effekt. Jojobaolja, mandarinolja och neroliolja samverkar för att stärka din hud samt öka hudens cellförnyelse. Denna ansiktsmask passar lika bra att använd på en livlös hud som på ett par torra och fnasiga läppar. För bästa effekt rekommenderas att du först peelar huden med Maria Åkerbergs Papaya Peeling. 

Det bästa med Face Mask Moist är att den passar alla hudtyper. Dock ska du vara försiktigt om du är känslig mot C-vitamin.

Effektiv anti-age nattmask

Nattmask Hydra Lagoon Overnight  Mask M Picaut

M Picauts ekologiska nattmask, Hydra Lagoon Overnight Mask är en lyxig ekologiska anti-age ansiktsmask som återfuktar huden på djupet samt stimulerar nybildningen av hudens celler. Resultatet blir en uppstramad hud med minskade ålderstecken så som rynkor och fina linjer. Dessutom vaknar du upp med ny härlig lyster.

För bästa effekt: sov med Hydra Lagoon Overnight Mask 1-3 nätter i veckan. Du kan även använda ansiktsmasken under dagen, låt den då verka 10-15 minuter innan du sköljer av.