15 april 2020

Marina Miracle – Ekolyx med probiotika från Norge

Detta ekologiska hudvårdsmärke har snabbt blivit en favorit hos oss i Sverige och våra Norska grannar med sin världsunika formula som används dagligen på hudvårdssalonger runt om i Norden. Marina Miracle grundades av Marina Engervik efter det att hon under lång tid kämpat med hudproblem som atopiska eksem, känslig hud och acne. Produkterna är naturliga, […]

Marina Miracle – Ekolyx med probiotika från Norge

Detta ekologiska hudvårdsmärke har snabbt blivit en favorit hos oss i Sverige och våra Norska grannar med sin världsunika formula som används dagligen på hudvårdssalonger runt om i Norden. Marina Miracle grundades av Marina Engervik efter det att hon under lång tid kämpat med hudproblem som atopiska eksem, känslig hud och acne.

Produkterna är naturliga, ekologiska och veganska och allt innehåll är utvalt med stor omsorg, har full spårbarhet och här kombineras nordiska ingredienser så som tranbär och blåbär med mer exotiska varianter som amaranth, avokado och pärlemo.

Vissa av produkterna innehåller även probiotika; goda bakterier som delas in i olika stammar. Probiotika används ofta för invärtes bruk men är minst lika viktigt utvärtes. Goda bakterier är nämligen en förutsättning för att huden ska må bra, eftersom att de stärker hudens skyddsbarriär och skyddar huden mot angrepp från dåliga bakterier. Med probiotika i hudvård kan man effektivt förebygga åldrande genom att motverka inflammation och stärka hudens skyddande barriär. Produkterna ger, som grädde på moset, också en fantastisk lyster till din hud!

Psst. Visste du att Marina Miracle är nominerade till ”Årets Hudvårdsmärke” i Costume Awards – ett av Norges största magasin för mode och skönhet? Grattis säger vi på Grön Skönhet och håller alla våra tummar.