9 juli 2020

Lyxiga & ekologiska ansiktsserum för alla hudtyper

Har du kanske märkt att din rengöring och ansiktskräm inte ger dig det du önskar av din ekologiska hudvård? För att kunna se bästa resultat är det viktigt att du ger kärlek till hudens alla skikt och därav addera ett ekologiskt ansiktsserum till din dagliga hudvårdsrutin. Ett ansiktsserum består av aktiva ämnen i mindre molekyler […]

Lyxiga & ekologiska ansiktsserum för alla hudtyper

Har du kanske märkt att din rengöring och ansiktskräm inte ger dig det du önskar av din ekologiska hudvård? För att kunna se bästa resultat är det viktigt att du ger kärlek till hudens alla skikt och därav addera ett ekologiskt ansiktsserum till din dagliga hudvårdsrutin.

Ett ansiktsserum består av aktiva ämnen i mindre molekyler som till skillnad från din ansiktskräm går djupare ner i huden för att förse huden med näring och fukt. Den koncentrerade formulan med härliga ingredienser från naturen absorberas lätt av huden vilket förstärker effekten av din övriga hudvård och ger dig ett bättre resultat.

Hur och när ska jag använda mitt ekologiska ansiktsserum?

Ditt ekologiska ansiktsserum ska alltid appliceras efter din ansiktsrengöring och toner men innan din ansiktskräm. Detta eftersom serumet går ner i huden och bygger upp dina celler medan ansiktskrämen lägger sig som en skyddande hinna på ditt yttre hudlager.

Vilket ansiktsserum passar min hudtyp?

Det är viktigt att välja ett serum som speglar din hudtyp och det resultat som du med hjälp av din hudvård vill uppnå. Har du exempelvis en torr hud bör du välja ett serum som förser din hud med extra fukt. Har du en aknebenägen hud är det istället viktigt att välja ett serum som exfolierar din hud och balanserar talgproduktionen.

Nedan hittar du en lista på några av våra ekologiska ansiktsserum uppdelade efter hudtyp och prisklass. Önskar du mer hjälp kan du alltid skicka iväg ett meddelande till oss HÄR!

Psst. Osäker på din hudtyp? Läs vår Hudguide.

Ekologiskt ansiktsserum för dig med torr hud

ekologiska ansiktsserum för dig med torr hud

BudgetSerum Moist från Maria Åkerberg är ett fuktgivande serum som med de naturliga ingredienserna äpple, druvor och betor arbetar för att återfukta din hud på djupet.

MittemellanHerbal Face Oil från Marina Miracle är ett vårdande och oljebaserat ansiktsserum som med kombinationen av både fukt och fett ger din hud en härligt djup återfuktning.

LyxHydra Miracle Serum från M Picaut innehåller några av naturens mest lyxiga och effektiva fuktgivare; djuphavsalg, havtorn och hyaluronsyra. Serumet ger dig en fantastiskt djup återfuktning samtidigt som ålderstecken minskas och huden får en ny lyster.

Product image
30ml
Maria Åkerberg
Serum Moist
kr
349 kr
Product image
5 – 30ml
Marina Miracle
Herbal Face Oil fr.
99 kr
99 kr
Product image
30ml
M Picaut
Hydra Miracle Serum
kr
789 kr

Ekologiskt ansiktsserum för dig med åldrande hud

ekologiska ansiktsserum för dig med åldrande hud

BudgetStrawberry Rhubarb Hyaluronic Serum från Eminencé Organics Skin Care är ett ekologiskt ansiktsserum som på ett effektivt sätt binder fukt i huden vilket ger minskade rynkor och fina linjer. Dessutom har jordgubb en renande egenskap vilket avlägsnar döda hudceller och ger dig en fantastisk lyster.

MittemellanRuby Passion Probiotic Lifting Serum från M Picaut är ett intensivt anti-age serum innehållande ädelstenen rubin och probiotika som tillsammans stärker din hud. Dessutom innehåller serumet hyaluronsyra som förser din hud med fukt.

LyxIntensity Serum från Esse Probiotic Skincare är det naturliga valet för dig som snabbt vill minska rynkor och fina linjer. Precis som botox så arbetar serumet för att ge avslappnade muskler vilket i sin tur bidrar till reducerade ålderstecken på endast 2 veckor.

Product image
30ml

Strawberry Rhubarb Hyaluronic Serum
kr
795 kr
Product image
30ml
M Picaut
Ruby Passion Probiotic Lifting Serum
kr
899 kr
Product image
30ml
Esse Skincare
Intensity Serum
kr
1799 kr

Ekologiskt ansiktsserum för dig med akne

ekologiska ansiktsserum för dig med fet hud och aknebenägen hud

BudgetSerum Clearing från Maria Åkerberg är ett balanserande och fuktgivande ansiktsserum som med mjölksyra arbetar för att bekämpa bakterier och svamp.

MittemellanGeranium Face Oil från Marina Miracle är ett oljebaserat ansiktsserum som arbetar för att balansera hudens talgproduktion och på så sätt även bekämpa akne.

Lyx Clear Skin Willow Bark Booster Serum från Eminencé Organics Skin Care är ett balanserande serum med antibakteriella egenskaper som reglerar talgproduktionen och motverkar igentäppta porer.

Product image
30ml
Maria Åkerberg
Serum Clearing
kr
349 kr
Product image
5 – 28ml
Marina Miracle
Geranium Face Oil fr.
99 kr
99 kr
Product image
30ml

Clear Skin Willow Bark Booster Serum
kr
795 kr

Ekologiskt ansiktsserum för dig med känslig hud

ekologiska ansiktsserum för dig med känslig hud

Budget Serum Antirouge från Maria Åkerberg är ett ekologisk serum för dig med känslig hud och rosacea som arbetar för att lugna och stärka huden. Dessutom är den effektiv på att minska små synliga blodkärl.

MittemellanArgan Night Serum från Marina Miracle är ett vårdande serum som med en kombination av både fukt och fett ger din hud en djup återfuktning samtidigt som den både balanserar och stärker den känsliga huden.

LyxSensitive Serum från Esse Probiotic Skincare innehåller probiotika som förser din hud med goda bakterier vilket balanserar och stärker hudens naturliga skyddsbarriär. Resultatet blir en lugn hud med minskad rodnad och irritation.

Product image
30ml
Maria Åkerberg
Serum Antirouge
kr
349 kr
Product image
5 – 28ml
Marina Miracle
Argan Night Serum fr.
129 kr
129 kr
Product image
15ml
Esse Skincare
Sensitive Serum
kr
929 kr

Ekologiskt ansiktsserum för dig med pigmenteringar

ekologiska ansiktsserum för dig med pigmenteringar

Budget – Serum C från Maria Åkerberg har en uppljusande effekt på bruna fläckar. Dessutom innehåller serumet A-vitamin som hjälper till att förnya hudens cellproduktion och verkar därmed anti-aging.

Mittemellan – Reload Night Serum från Marina Miracle är ett intensivt serum som ger ger din hud ny lyster medan du sover. Serumet ger både näring och exfolierar din hud vilket bidrar till att både pigmentfläckar och akne ärr minskas.

Lyx – Bright Skin Licorice Booster Serum från Eminencé Organics Skin Care är ett ekologiskt ansiktsserum som effektivt ljusar upp och jämnar ut din hudton. Resultatet blir en hud med ny lyster.

Product image
30ml
Maria Åkerberg
Serum C
kr
349 kr
Product image
5 – 28ml
Marina Miracle
Reload Night Serum fr.
129 kr
129 kr
Product image
30ml

Bright Skin Licorice Root Booster Serum
kr
795 kr

Vill du bläddra bland alla våra serum?