14 juli 2020

Kika in i hudterapeutens ekologiska badrumsskåp

Vår hudterapeut Madeleine har lyft ut sina favoriter från badrumsskåpet och ger dig en exklusiv inblick i vilka ekologiska produkter hon inte kan vara utan. Madeleine är 41 år och har hudtypen normal till något torr hud. Defence Moisturiser Som hudterapeut är det en självklarhet att alltid försöka ge min hud bästa möjliga förutsättning för […]

Kika in i hudterapeutens ekologiska badrumsskåp

Vår hudterapeut Madeleine har lyft ut sina favoriter från badrumsskåpet och ger dig en exklusiv inblick i vilka ekologiska produkter hon inte kan vara utan. Madeleine är 41 år och har hudtypen normal till något torr hud.

Defence Moisturiser

defence-moisturiser-esse-probiotic

Som hudterapeut är det en självklarhet att alltid försöka ge min hud bästa möjliga förutsättning för att kunna hålla sig i fin form. Ett av dessa verktyg är den ekologiska dagkrämen Defence Moisturizer från Esse som med probiotika förser huden med goda bakterier och på så sätt även bygger upp hudens naturliga skyddsbarriär.

Dessutom innehåller ansiktskrämen Djävulsklo som ger en helt fantastisk uppstramning, förbättrad elasticitet och minskade rynkor, helt klart räddare i nöden för en hud som inte längre är 25 år.

Tips! Använder du även serum och ansiktsolja är denna kräm perfekt att avsluta med då den på ett fint sätt ramar in de underliggande produkterna och ger dig en matta finish.

Curvy Lash Mascara

curvy-lash-mascara-inika-organic

Jag är tyvärr inte en av dem som föddes med naturligt långa och vackert definierade fransar, tvärtom är mina ögonfransar ljusa, raka och korta. Därför kan ni ju bara förstå hur lycklig jag blev över att hitta denna mirakelmascara från Inika Organic.

Curvy Lash är en ekologisk och vegansk mascara som både böjer och lyfter upp dina fransar utan att varken kladda eller klumpa. Borstens unika design (den böjd form) gör att den både böjer dina fransar för stunden samt håller dem böjda hela dagen. Dessutom arbetar mascarans konsistens för att ge dina fransar volym samt en intensiv färg i ett enda svep.

Tips! För bästa effekt använd den konkava sidan av borsten mot dina fransar. Det vill säga den böjda sidan in mot dina fransar.

Schampo 24 – Blond Skönhet

schampo-24-blond-skönhet-bruns

Det ekologiska silverschampot Schampo, 24 – Blond Skönhet, från Bruns har tagit den naturlig hudvårdsvärlden med storm och så även fångat mitt hjärta. Den aktiva växfärgen Kampeche ger mitt hår de perfekta kalla skiftningarna.

Dessutom innehåller Schampo 24 eterisk olja av grapefrukt som inte bara ger en härligt uppfriskande doft utan ser även till att vårda både mitt tunna skandinaviska hår och min kliande hårbotten.

Tips! För att uppnå bästa effekt av schampot rekommenderar jag att du först applicerar det i torrt hår och låter verka ca 10-30 minuter. Det är när det får verka i torrt hår som du verkligen ser fantastiska resultat. Därefter schamponerar du håret ytterligare en gång för att få det ordentligt rent. Viktigt att sköljer mellan schamponeringar och avsluta med ett återfuktande balsam. Jag rekommenderar Balsam 24 – Blond Skönhet.

Hoppas ni gillade mina produkter och du fick lite inspiration till ditt badrumsskåp, undrar du något är det bara att höra av sig.

Kram Madeleine!

Product image
50ml
Esse Skincare
Defence Moisturiser
kr
1399 kr
Product image
Inika Organic
Curvy Lash Mascara
279 kr
279 kr
Product image
100 – 300-ml
Bruns Products
24 Blond Skönhet Schampo fr.
185 kr
185 kr