1 december 2021

Julklappar för alla

Har du checkat av listan med julklappar ännu? Hos oss finner du ekologisk hudvård och naturliga produkter som passar alla. Från de minsta till de äldsta och alla där emellan. Att ge bort en hudvårdande gåva är ett fint sätt att visa extra omtanke till alla nära och kära.

Julklappar för alla

Vad vill du ge dina nära och kära i julklapp? Behöver du inspiration på lyxiga gåvor som med all säkerhet blir uppskattade och omtyckta? Här har vi samlat produkter som passar extra bra att ge bort. Något för alla åldrar och i blandade prisklasser. Och du, det är också bra att unna sig själv en julklapp eller två. God Jul 💚

Vem vill du ge en gåva?

Till julklappsleken:

Vardagslyx som passar alla!

Ska ni köra julklappsleken, secret santa eller har du en satt budget att hålla dig inom? Här visar vi några smarta alternativ som de allra flesta tycker om.

Klicka på den priskategori du vill se tips inom:

Julklappar till honom:
sweden-eco_julklappstips

Alla riktiga män behöver bra hudvårdsprodukter!

För både pappa, farfar, morbror och pojkvännen är det en riktigt bra present att ge bort ekologiska produkter med naturligt innehåll som vårdar hud & hår.

Klicka på den kategori du vill visa:

Product image
30 – 100ml
Maria Åkerberg
Shaving Cream fr.
59 kr
59 kr
Product image
30ml
Maria Åkerberg
Beard & Facial Oil
kr
349 kr
Julklappar till Henne:
julklappstips-kvinna

Alla kvinnor är värda härliga hudvårdsprodukter

Till kvinnan som glömmer bort sig själv, till hon som behöver en lugnande paus, till hon som önskar lyx i vardagen. Ge bort produkter som främjar en god hudhälsa!

Klicka på den kategori du vill visa:

Julklappar till Tonåring:

Det är bra att börja med vårdande hudvård redan i tonåren!

För den som har acne, älskar smink eller den som behöver skydda huden från uttorkande skärmljus från datorn/mobilen/tv eller väder & vind.

Klicka på den kategori du vill visa:

julklappar till Barn & Baby:

Extra snälla produkter för de minsta!

De allra minsta behöver också ett bra skydd som passar deras känsliga hud. Mjukgörande kroppsoljor, badskum som gör rengöringen rolig för alla åldrar och samtidigt vårdar huden.

Klicka på den kategori du vill visa: