24 mars 2021

Hudterapeutens favoriter från Maria Åkerberg

Jag älskar när även mina familjemedlemmar kan använda produkter som jag är förtjust i. Nedan presenterar jag några produkter som alltid finns i mitt badrumsskåp. Hair & Body Shampoo Energy Jag är en person som mår bra av träning och fysisk aktivitet, i och med det blir det en del tid som spenderas duschen. Därför är det […]

Hudterapeutens favoriter från Maria Åkerberg

Jag älskar när även mina familjemedlemmar kan använda produkter som jag är förtjust i. Nedan presenterar jag några produkter som alltid finns i mitt badrumsskåp.

Hair & Body Shampoo Energy

hair & body shampoo energy

Jag är en person som mår bra av träning och fysisk aktivitet, i och med det blir det en del tid som spenderas duschen. Därför är det viktigt att min duschcrème är både fuktgivande, skonsam och helst passar hela familjen. Min lösning är Hair & Body Shampoo från Maria Åkerberg.

Hair & Body Shampoo kan användas till både kropp och hår! Dessutom är den även perfekt som raklödder och för att tvätta ansiktet i duschen. Min personliga doftfavorit är Energy då den ger en härligt uppfriskande känsla. Hair & Body Shampoo från Maria Åkerberg kan användas av alla, oberoende av hud – och hårtyp. Så passa på att klicka hem din favoritdoft.

All Day Balm

all day balm maria åkerberg

Jag är så tacksam för denna fantastiskt funktionella produkt! All Day Balm har verkligen räddat mig många gånger! Då jag alltid varit åt det torra hållet i min hud, så behöver jag produkter med både fukt och fett, som tex All Day Balm. Skulle jag få en torrfläck i ansiktet eller på kroppen så applicerar jag denna ovanpå min vanliga kräm under några dagar, och direkt så hamnar min hud i balans igen. Det behöver inte vara svårare än så.

All Day Balm är en plånbokssmart produkt med ett rikligt innehåll. Balmet är även perfekt till fötter som är torra och då det mjukgör och limmar ihop torrsprickor. Nu när vårsolen tittar fram kan balmet även mjukgöra fnasiga och nariga vinterläppar. Även denna produkt är riktigt bra till hela familjen!

Har du inte redan denna hemma, så passa på och klicka hem den idag!

Neroli Freshener

neroli freshener maria åkerberg

Neroli Freshener – perfekt för dig som arbetar mycket framför datorn eller i annan torr miljö!

Älskar du också precis som jag doften utav äkta apelsinblomma? Då tycker jag absolut att du ska prova Neroli Freshener från Maria Åkerberg. Doften gör att du gärna sprayar mer än en gång under dagen, vilket är väldigt bra om du jobbar i torr miljö eller vid dataskärmen mycket. Huden älskar att få en boost utav fukt under dagen! Ett ansiktsvatten används efter din rengöring på kvällen för att förbereda för nattprodukter och på morgonen innan dina dagprodukter.

Mitt bonustips till dig är att EJ använda rengöring på morgon utan endast ditt ansiktsvatten, då behåller du mer fukt i din hud under dagen och du sparar in på din rengöringsprodukt. Testa!

Detta ansiktsvatten passar alla hudtyper, även din. Klicka hem Neroli Freshener.

Compact Foundation

compact foundation Maria Åkerberg

Ett enkelt knep för att få piggare ögon och trolla bort mörka ringar.

När vi åldras minskar fettet under våra ögon, vilket ger ett resultat utav mindre volym och att vi upplever mörkare partier just där. Det är där jag befinner mig mig nu. Men jag har mitt knep för att dölja just detta på ett naturligt och busenkelt sätt. Hur? Jo, med Compact Foundation från Maria Åkerberg som finns i de 2 nyanserna Milk och Honey. Jag som är ljus i min hud använder Milk. Denna produkt har jag använt i många år och den gör mig aldrig besviken! Vad gör Compact Foundation för mig? Den täcker, döljer mörka ringar, återfuktar och skyddar hud mot yttre påfrestningar!

Steg 1. Applicera dina grundläggande produkter såsom en fuktgivande ansiktscrème och serum om du använder det.

Steg 2. När dessa gått in i huden, börjar jag alltid med Compact Foundation Milk som jag lägger på med en pensel eftersom jag tycker jag kommer åt bäst med det under ögat. Har du lite linjer under ögat, gör det inget då denna produkt är otroligt mjukgörande samtidigt som den täcker fint.

Självklart kan denna produkt användas i hela ansiktet om du har mer du önskar att trolla bort.

Testa Compact Foundation du också!