Product image

Maria Åkerberg

Magnesium Oil

kr
169 kr
30 ml
125 ml
30 ml
125 ml
Storlekar

Magnesium Oil från Maria Åkerberg passar utmärkt till dig med magnesiumbrist. Oljan består av magnesium och saltrikt, koncentrerat vatten som återställer magnesiumnivåerna i kroppen och bidrar till ökat välmående. Produkten absorberas snabbt av huden och kroppen kommer endast ta upp önskad mängd vilket innebär att det inte finns någon risk för överdosering.

Magnesium är en viktig mineral i kroppen som hjälper oss med massor av bra saker som t.ex.; ämnesomsättningen, minskad trötthet, minskad muskelkramp, bättre immunförsvar, minskar depressioner och bibehåller ett starkt skelett.

Vanliga symptom på magnesiumbrist i kroppen:
Trötthet, depression, höjd puls, kramp i muskler, migrän.

Magnesiumolja har också visat sig effektiv på växtvärk hos barn! Det kan kännas obehagligt och pirra när produkten går in i kroppen. Spraya på barnens rygg(där känns det minst) och smörj direkt med body lotion för att minska pirret.

  • Magnesium i flytande form
  • Bra för dig med magnesium brist
  • Absorberas snabbt av huden utan kladd

Använd magnesiumoljan dagligen eller vid behov. Spraya ca 5-10 sprut på önskat ställe och smörj in med cirkulära rörelser på huden. Vill du påskynda absorberingen följ upp med valfri ekologisk body lotion. En pirrande känsla kan uppstå, vilket är helt normalt.

Spraya gärna på armar, ben mage eller rygg, gärna med stor spridning så tar kroppen lättare upp oljan. Oljan går snabbt in i huden och återställer magnesiumnivåerna i kroppen.

Produkten skall inte användas i ansiktet eller på andra känsliga områden.
Oljan kan inte överdoseras då kroppen endast tar upp det den klarar av.

Aqua Purificata/Water, Genuine Zechstein Magnesium Chloride.

Passar alla.

Avbryt användningen vid ihållande hudirritation.