Product image

Inika Organic

Baked Mineral Contour Duo

kr
429 kr
Färg: Teak

Baked Mineral Contour Duo från Inika Organic är den ultimata produkten för dig som önskar en smidig och felfri contouring. Med hjälp av contouring kan du enkelt skapa illusioner av skuggor genom att framhäva och förminska partier av ditt ansikte. Använd highlighten (den ljusa nyansen) för att framhäva delar som näsben, kindben, globben och haka. Den mörka nyansen använder du för att skapa en skugga. Lägg din contouring bland annat på sidan av näsan för att ge intrycket av en smalare näsa. Båda nyanser är baserade på mineral vilket gör detta contouringkit perfekt för även den med känslig hud. Paletterna finns i de två nyanserna Teak och Almond, båda med en vikt på 5 gram.

  • Ekologiskt contouringkit
  • Framhäver och förminskar partier i ditt ansikte
  • Mineralbaserade och lämpliga för den känsliga huden

Använd ditt contouringkit för att framhäva och förminska utvalda partier av ditt ansikte. Den mörkare nyansen förminskar med den ljusa framhäver.

Mica, Aqua (Water), Zea Mays (Corn) Starch, Octyldodecanol, Pentylene Glycol (Sugar Cane), Honokiol (Magnolia Bark Extract), Hectorite, Squalane, Lauroyl Lysine, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Potassium Sorbate, Lactic Acid, May Contain (+/-) Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499).