Product image

Loelle Organic Beauty

Arganolja

49.5 kr
99 kr
30 ml
30 ml
Storlekar

Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna

Box Finns ej i lager

Truck Fri frakt

Arganolja från Loelle Organic Beauty är en ekologisk och kallpressad arganolja som skördas och produceras av ett kvinnokooperativ i Marocko, certifierad av ECOCERT och USDA.
Loelle erbjuder en helt naturlig och certifierad ekologisk Arganolja som bevarar hudens fukt, förbättrar hudens elasticitet, mjukgör både hår och hud samt ger omedelbar lyster. Eftersom Arganolja är en tunn olja tränger den snabbt in i huden.

  • Många användningsområden
  • Fungerar både till hud & hår
  • Tränger snabbt in i huden

Användning på Hud:

Att användas som dag och nattcreme eller att blandas ut med din befintliga. Att blanda med ansiktsmask/lera, för ett lenare resultat.
Att ha i Loelles Rosenvatten för ett mer återfuktande ansiktsvatten. Före och efter solning över hela kroppen. Som massageolja. Gör en egen bodyskrubb med kaffesump eller socker. Att smörja in torra läppar med. Mjuka upp nagelband och spruckna hälar.
Som badolja. Sammanfattningsvis kan arganoljan bidra till en rad positiva effekter, så som återfettning och återfuktning av huden, stimulera ärrläkning och lindra bristningar, förhindra nedbrytning av hudens celler,

Användning på Hår:

Den rena arganoljan kan användas outspädd i håret. Som hårinpackning för att återfå glans och lyster (värm oljan en aning, massera in i längderna, vira en varm handduk runt håret, låt verka 20 min, tvätta ur eller låt verka över natten.)
Några droppar efter styling mot frissighet eller torra och klyvna hårtoppar. Att massera in i hårbotten mot klåda.

Argania spinosa kernel oil
Ursprung : Marocko

Passar Alla,

Irriterad hud,

Acnehud,

Psoriasis.