Product image

Jimmy Boyd

Verbena

kr
349 kr

Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna

Box Finns ej i lager

Truck Fri frakt över 250kr

Jimmy Boyds Verbena (200 ml) är en fräsch och upplyftande unisex doft som tar oss till sommaren vid medelhavet. Doften kan beskrivas som en medelhavssommarbris med en doft av citrus – och innehåller naturliga ingredienser som citron, bergamott, verbena och bärnsten.

De eteriska oljorna i doften kommer från växter som växer fritt och naturligt i skog och mark och från växter som är ekologiskt odlade. I varje flaska finns även, beroende på säsong, en stjälk från vildväxande timjan eller ett blad från verbena. Extrakt från stjälken förstärker på ett elegant sätt intrycket av doften.

Sprayen kan användas på flera olika sätt: både på huden, i håret, som doftspray och på textilier. Doften ingår även i kollektionen ”Eau de Cologne Bio-dynamic Collection” från Jimmy Boyd där de olika dofterna representerar olika sinnesstämningar. Välj doft utefter humör eller den känsla som just du vill förstärka.

Denna doft ingår i aromaterapin Good Vibrations – och ger en känsla av livfullhet och energi.

  • Ekologisk parfym, kroppsmist och doftspray som passar alla
  • Doftar likt en medelhavssommarbris med inslag av citron och ger livfullhet och energi
  • 100% naturlig, 97% ekologisk och 100% vegansk

Använd genom att spraya direkt på kroppen, i håret, runtom i hemmet eller på textilier.

Tips! Då doften är lättare än en vanlig parfym lämnar den också kroppen snabbare än en vanlig traditionell parfym. Var inte rädd för att spraya på lite extra under dagen. Sprayen finns i flera olika dofter.

Alcohol Denat.*, Verbena Officinalis Leaf, Parfum, Limonene, Citral, Linalool, Geraniol, Citronellol. * = From organic farming

Normal