Product image

Jimmy Boyd

Spring rain

kr
379 kr

Jimmy Boyds Spring rain (200 ml) kan beskrivas som ett lätt vårregn som faller över vilda skogsblommor – en unisex doft som är lätt att tycka om. Den naturliga doften består av en blandning av skogsörter, rosmarin och liljekonvalj.

De eteriska oljorna i doften kommer från växter som växer fritt och naturligt i skog och mark och från växter som är ekologiskt odlade.  I varje flaska finns även ett blad av vildväxande murgröna som förstärker intrycket av doften.

Sprayen kan användas på flera olika sätt: både på huden, i håret, som doftspray och på textilier. Doften ingår även i kollektionen ”Eau de Cologne Bio-dynamic Collection” från Jimmy Boyd där de olika dofterna representerar olika sinnesstämningar. Välj doft utefter humör eller den känsla som just du vill förstärka.

Denna doft ingår i aromaterapin Sparkling Rain – och ger en känsla av harmoni och lugn.

  • Ekologisk parfym, kroppsmist och doftspray som passar alla
  • Skogsörtsdoftande med inslag av rosmarin och liljekonvalj
  • 100 % naturlig, 97 % ekologisk, 100 % vegansk

Använd genom att spraya direkt på kroppen, i håret, runtom i hemmet eller på textilier.

Tips! Då doften är lättare än en vanlig parfym lämnar den också kroppen snabbare än en vanlig traditionell parfym. Var inte rädd för att spraya på lite extra under dagen. Sprayen finns i flera olika dofter.

Alcohol Denat.*, Hedera Helix Leaf, Parfum, Linalool, Benzyl Salicylate, Limonene, Hexyl cinnamal, Citronellol, Geraniol, Citral, CI75810. * = From organic farming

Normal