Product image

Jimmy Boyd

Orange blossom

kr
379 kr

Jimmy Boyds Orange Blossom (200 ml) är en doft som förflyttar oss till odlingarna och trädgårdarna i Andalusien på den Spanska sydkusten. Doften är en bekymmerslös upplevelse av citrus tillsammans med jasmin och apelsinblomma.

De eteriska oljorna i doften kommer från växter som växer fritt och naturligt i skog och mark och från växter som är ekologiskt odlade. I varje flaska finns även ett blad från ekologiskt odlade apelsinträd, där extrakt från bladet förstärker intrycket av doften på ett lyxigt sätt.

Sprayen kan användas på flera olika sätt: både på huden, i håret, som doftspray och på textilier. Doften ingår även i kollektionen ”Eau de Cologne Bio-dynamic Collection” från Jimmy Boyd där de olika dofterna representerar olika sinnesstämningar. Välj doft utefter humör eller den känsla som just du vill förstärka.

Denna doft ingår i aromaterapin Feeling Good – och ger en känsla av upplyftande och hoppfullhet.

  • Ekologisk parfym, kroppsmist och doftspray som passar alla
  • Doft av citrus, apelsinblomma och jasmin
  • 100 % naturlig, 97 % ekologisk, 100 % vegansk

Använd genom att spraya direkt på kroppen, i håret, runtom i hemmet eller på textilier.

Tips! Då doften är lättare än en vanlig parfym lämnar den också kroppen snabbare än en vanlig traditionell parfym. Var inte rädd för att spraya på lite extra under dagen. Sprayen finns i flera olika dofter.

Alcohol Denat.*, Citrus Aurantium Amara Flower Water*, Citrus Sinensis Leaf, Parfum, Limonene, Linalool, Citral, Geraniol, Benzyl alcohol, Citronellol, D-limonene, Eugenol, Farnesol. * = From organic farming

Normal