Product image

Jimmy Boyd

Lavender

kr
379 kr

Jimmy Boyds Lavender (200 ml) sveper in oss i dofterna av ett lavendelfält i Franska Provance. Den rofyllda doften består av ingredienser från direkt från naturen. Den lätta sprayen är berikad med bergamott, basilika, lavendel och provencalska örter och har en lugnande effekt på själen. En bukett av naturliga ingredienser som bidrar till en lugn och fridfull sinnesstämning.

De eteriska oljorna i doften kommer från växter som växer fritt och naturligt i skog och mark och från växter som är ekologiskt odlade.  I varje flaska finns även en stjälk från vildväxande lavendel, och extrakt från stjälken förstärker på ett elegant sätt intrycket av doften.

Sprayen kan användas på flera olika sätt: både på huden, i håret, som doftspray och på textilier. Doften ingår även i kollektionen ”Eau de Cologne Bio-dynamic Collection” från Jimmy Boyd där de olika dofterna representerar olika sinnesstämningar. Välj doft utefter humör eller den känsla som just du vill förstärka.

Denna doft ingår i aromaterapin Love Provance – en avkopplande doft som bidrar rofylldhet och lugn.

  • Ekologisk parfym, kroppsmist och doftspray som passar alla
  • Rogivande effekt som bidrar till en fridfull sinnesstämning
  • 100% naturlig, 97% ekologisk och 100% vegansk

Använd genom att spraya direkt på kroppen, i håret, runtom i hemmet eller på textilier.

Tips! Då doften är lättare än en vanlig parfym lämnar den också kroppen snabbare än en vanlig traditionell parfym. Var inte rädd för att spraya på lite extra under dagen. Sprayen finns i flera olika dofter.

Alcohol Denat.*, Lavandula Angustifolia Water*, Lavandula Dentata Leaf, Parfum, Linalool, Limonene, Eugenol, Citronellol, Geraniol, Coumarin, Citral, D- limonene, Benzyl alcohol, CI75810. * = From organic farming

Normal