Product image

Bruns Products

60 Ljuv Olibanum Hårserum

kr
220 kr
10 ml
10 ml
Storlekar

60 Ljuv Olibanum Hårserum från Bruns är ett handgjort och ekologisk serum för ditt hår. De ekologiska oljorna är noggrant utvalda och sammansatta för att motverka kluvna hårtoppar samt ge ditt hår fukt och glans. Därav är detta hårserum perfekt för dig med torra, frissiga och skadade hår. De eteriska oljorna Olibanum (även kallas Frankincense), grape och citrongräs bidrar inte bara till en härlig doft utan har även välgörande effekter på ditt hår. Produkten kommer i en smart rollerflaska som gör den lätt att applicera och dosera rätt mängd utan överflöd.

  • Handgjord av 100% ekologiska oljor
  • Motverkar kluvna hårtoppar
  • Ger lyster och glans

Så här använder du serumet på bästa sätt:
Rolla lite serum i ena handen, gnugga händerna lätt mot varandra. Krama in oljan i de torra hårtopparna och dra seden resten över längderna. Resultatet syns omgående och lämnar en välgörande frisk doft efter sig.

Frisörerna tipsar:

För att ge ditt hår en extra boost, kan du kombinera serumet med vår hårmask. Applicera hårserumet i både hårbotten, längder och toppar. Massera och låt det sitta i tex över natten. Ta därefter en klick hårmask som masseras in i håret. Skölj med ljummet vatten. Ditt hår blir silkeslent utan att kännas oljigt eller tungt. 

Rosa Canina Fruit Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Sesame Seed oil, Capric/Caprylic Triglyceride, Essential oil blend; Citrus Paradisi Peel oil*, Boswellia Carterii oil*. Cymbopogon Citratus Leaf oil. (*Contains Limonene, Linalool, Geranial, Neral, Farnesol)

LITEN OLJEGUIDE

Serumet är sammansatt av fyra kallpressade vegetabiliska oljor och doftsatt med naturliga eteriska oljor. Oljor är de mest naturliga och vårdande ämnen du kan använda på din hud och hår. I många tusen år har man använt oljor för att vårda och läka hud och hår. Alla oljor har sina kvaliteter och kan göra underverk genom att återfukta och reparera skadade hårstrån.

Nyponfröolja (Rosa Canina Fruit Seed Oil) är en torr olja fylld med Vitamin A och Omega 3 och Omega 6 syror. Oljan är välanvänd för sin förmåga att reparera skada hud och hår och används ofta som i tex anti-age produkter då den har regenererande egenskaper och kraftfulla antioxidanter som motverkar hudens ålderstecken. Ger ett fint lyster och är dessutom den olja som ger serumet dess vackra oranga färg.

Arganolja (Argania Spinosa Kernel Oil) är en halvfet olja med högt innehåll av bl.a. E-vitamin, karotin och andra unika bioaktiva ämnen med antioxidanta egenskaper. Oljan absorberas snabbt och återfuktar samt ger håret lyster. En lyxig och effektiv olja till vård av skadat, frissigt hår.

Sesamolja (Sesam Seed Oil) är en halvfet olja som snabbt tränger in i håret. Oljan är populär inom Ayurvedisk hårbehandling och även i solprodukter då den har ett visst solskydd. Den har ett högt innehåll av Omega 6 och Omega 9 syror som har regenererade egenskaper på tex porösa hår.

Kokosolja (Capric/Caprylic Triglyceride) är en mycket fet olja som mjukgör och bevarar fukten i håret. Oljan ger dessutom ett naturligt skydd mot yttre påverkan och främjar hårproduktion vid håravfall.

DOFT – ETERISKA OLJOR

Förutom att de eteriska oljorna ger serumet dess fantastiska doft har även dessa oljor goda egenskaper för hår, såväl som för välmående.

Grapefruktolja (Citrus Paradisi Peel oil) har en stimulerande effekt på skalpen och är glansgivande.

Frankincenseolja (Boswellia Carterii oil) är är en av de äldsta eteriska oljorna som fortfarande används. Rensar hårbotten och stimulerar därmed hårväxt och används även som anti-age.

Citrongräsolja (Cymbopogon Citratus Leaf oil ) stimulerar hudens fuktproduktion och

verkar fuktbindande.

Frissigt

Skadat

Torrt