Product image

Bruns Products

Växamask nr80b parfymerad

kr
449 kr

VÄXAmask 80b – Glädjande Tillväxt 

Denna produkt kan användas både som balsam och/eller hårinpackning för en djupverkande hårkur som motverkar håravfall och stimulerar hårtillväxt. Denna produkt passar både kvinnor & män och är lämplig för alla hårtyper.

VÄXAmasken mjukgör hår och hårbotten samt förbättrar fuktbalansen och innehåller extrakt med näringsämnen från mungbönor -och rödklövergroddar som stimulerar hårsäckar, och naturligt keratin (från ull) som stärker håret och ger glans.

Denna produkt är handgjord med naturliga och vårdande ingredienser av högsta kvalitet och har en upplivande unisexdoft av lime och mynta tillför en uppfriskande och svalkande känsla.

VÄXAserien innehåller kliniskt beprövade naturliga ingredienser mot håravfall, maximering av hårtillväxt, stärker hårsäckar. Produkten kan inte återuppliva döda hårsäckar – men väcker liv i de hårsäckar som är vilande.

 

• Djupverkande hårkur som främjar sund hårbotten och förbättrar fuktbalansen

• Supplement till VÄXAschampo och VÄXAvatten

• Bidrar till förbättrad hårväxt*, hårstyrka* och hårtäthet*

 

*Resultat och tidsperiod kan variera.

Denna djupverkande kur är ett idealiskt supplement till VÄXAschampo och VÄXAvatten.

Gör en djupverkande kur 2–3 gånger i veckan. 

Applicera VÄXAmasken i hårbotten och längderna och låt verka minst 15 minuter. Du kan också göra en nattmask så de aktiva ingredienserna kan verka ordentligt under en längre tid. 

VÄXAmasken återfuktar på djupet och låter de aktiva ingredienserna arbeta sig in hårbotten och verka under en längre tid. Behandlingen stimulerar din hårbotten, ger glans och stärker ditt hår.

Masken är också ett bra alternativ till balsam efter en hårtvätt. Använd då en mindre mängd och massera in i hårbotten och stryk ut över längderna. Låt verka 2–3 minuter innan det sköljs ur.

Aqua, Cetearyl Alcohol, Behenamidopropyl Dimethylamine, Glycerin, Cocos Nucifera Oil,

Aloe Barbadensis Leaf Powder, Persea Gratissima Oil, Butyrospermum Parkii Butter,

Trifolium Pratense/Vigna Radiata) Sprout Extract, Hydrolyzed Keratin, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Parfum, Limonene, Citral, Lactic Acid, Dehydroacetic Acid.

VÄXAmask innehåller 350 ml.

Alla Hårtyper