Vardagslyx 40 min

Behandlingen för dig som söker lite guldkant på vardagen! Vi startar med en skön ryggmassage och avslutar med ansiktsharmoni – en kort men effektiv ansiktsbehandling som inkluderar rengöring, peeling, massage & mask. Avslutas med passande ansiktskräm.

Tid: 40 min, 625 kr

Bara jag – min stund 70 min

Behandlingen startar med en avslappnande massage av rygg, ben, armar och händer. Fötterna packas in i i varma handdukar. Avslutas med en ansiktsharmoni; en kort men effektiv ansiktsbehandling med rengöring, massage och mask. Under tiden masken verkar njuter du av en avslappnande hårbottenmassage. Behandlingen avslutas med passande kräm.

Tid: 70 min, – 895 kr

Stunden – I väntans tider 70 min

I denna behandling anpassar vi massagen till en gravid kvinna, du och ditt barn du bär får uppleva en lugn och skön stund tillsammans ”Er stund i våra händer”. Behandlingen startar med en massage i hårbotten, rygg och axlar, armar, händer och fötter. Skrubb på fötterna innan dom packas in i varma handdukar. Behandlingen avslutas med en ansiktsharmoni, rengöring, peeling, massage och mask. Passand kräm avslutar denna behandling.

Tid: 70 min, – 975 kr