Vardagslyx 40 min

Behandlingen för dig som söker lite guldkant på vardagen! Vi startar med en skön ryggmassage och avslutar med ansiktsharmoni – en kort men effektiv ansiktsbehandling som inkluderar rengöring, peeling, massage & mask. Avslutas med passande ansiktskräm.

Tid: 40 min, 595 kr

Bara jag – min stund 70 min

Behandlingen startar med en avslappnande massage av rygg, ben, armar och händer. Fötterna packas in i i varma handdukar. Avslutas med en ansiktsharmoni; en kort men effektiv ansiktsbehandling med rengöring, massage och mask. Under tiden masken verkar njuter du av en avslappnande hårbottenmassage. Behandlingen avslutas med passande kräm.

Tid: 70 min, – 895 kr

Stunden – I väntans tider 70 min

I denna behandling anpassar vi massagen till en gravid kvinna, du och ditt barn du bär får uppleva en lugn och skön stund tillsammans ”Er stund i våra händer”. Behandlingen startar med en massage i hårbotten, rygg och axlar, armar, händer och fötter. Skrubb på fötterna innan dom packas in i varma handdukar. Behandlingen avslutas med en ansiktsharmoni, rengöring, peeling, massage och mask. Passand kräm avslutar denna behandling.

Tid: 70 min, – 950 kr

Andas In

En mjuk massage med ekologisk varm ljusolja. Du väljer din favoritdoft själv, finns många och välja på. Huvud, décolletage, nacke, armar, och framsida ben. Fötterna packas in i varma handdukar och, avslutas med rygg & nack massage.

Tid: 55min, – 850kr