2 juli 2020

Ekologiska kroppsskrubbar som ger dig ny & fin lyster

Känns huden trött och glåmig eller blir inte brännan som du vill? Då kan lösningen vara en ekologisk kroppsskrubb som arbetar för att rengöra din hud på djupet, avlägsna döda hudceller och ge din hud en fantastiskt ny lyster. Vi har testat fyra ekologiska kroppspeelingar så du lättare kan hitta den som passar just din […]

Ekologiska kroppsskrubbar som ger dig ny & fin lyster

Känns huden trött och glåmig eller blir inte brännan som du vill? Då kan lösningen vara en ekologisk kroppsskrubb som arbetar för att rengöra din hud på djupet, avlägsna döda hudceller och ge din hud en fantastiskt ny lyster. Vi har testat fyra ekologiska kroppspeelingar så du lättare kan hitta den som passar just din hud.

Body Scrub

body scrub, ekologisk kroppsskrubb från maria åkerberg

Maria Åkerbergs Body Scrub är den mildaste av de fyra peelingarna och kan nästintill jämföras med en vanlig duschtvål. Aprikoskärnorna och jojobaolja arbetar tillsammans för att stimulera hudens cellförnyelse och ge dig ny lyster.

Många kan uppleva att denna peeling saknar det lila extra riv som ger dig den där rena känslan men som nämnt ovan är den perfekt att använda på daglig basis när du bara vill ha det där lilla extra. Dessutom är den såpass mild att du även kan använda den som peeling till ansiktet (om du inte har allt för känslig hud)

Då denna peeling inte direkt innehåller något fett kan det vara bra att komplettera med en återfuktande bodylotion efter din dusch.

Pink Himalayan Salt Scrub

pink himalayan salt scrub, ekologisk kroppsskrubb från eco by sonya

Den populära peelingen Pink Himalayan Salt Scrub från Eco By Sonya där rosa himalyasalt arbetar tillsammans med ekologisk kokosolja för att ge dig en återfuktad och silkeslen hud i både ansikte och kropp.

För bästa effekt ska denna appliceras på torr hud, vilket bidrar till att saltet verkligen kan exfoliera din hud ordentligt. Peelingen sköljs sedan av och lämnar dig med en mjuk och återfuktad hud.

Denna skrubb gör ett fantastiskt arbeta med att mjukgöra och återfukta din hud och vi kan förstå varför tillverkarna hävdar att du efteråt inte behöver smörja in din hud med en återfuktande kroppslotion.

Amazing Effortless Body Peel Mask

amazing effortless body peel mask, ekologisk kroppsskrubb från m picaut

Amazing Effortless Body Peel Mask från M Picaut är den kompletta produkten med både peeling och mask för kroppen. Denna produkt är perfekt för dig som har knapp med tid i badrummet. Med en trippelverkande exfoliering från BHA-syra, C-vitamin och korn från vindruvskärnor främjar produkter hudens cellförnyelsen vilket ger en jämnare hudstruktur.

Masken och peelingen är det perfekta komplementet som lämnar dig med en härligt återfuktad hud. För dig som vill åt en mer kraftig peeling appliceras produkten på torr hud för att sedan tillsätt vatten lite i taget. Har du en känslig hud och behöver en mildare peeling massera då in skrubben på fuktig hud. Oavsett metod blir huden silkeslen tacka vare de naturliga och aktiva oljorna som återfuktar. Dessutom stärks hudens skyddsbarriär vilket gör den mer motståndskraftig.

Sugar Scrub

sugar scrub, ekologisk kroppsskrubb från naturativ

Sockerskrubb från Naturativ som både ger din hud ny lyster och återfuktar. Sockerkorna ger en skonsam men effektiv peeling medan de naturliga ingredienserna olivolja, sheasmör och kakaosmör både mjukgör och återfuktar din hud.

Denna ekologiska kroppskrubb finner du i tre olika dofter samt en doftfri variant för dig som önskar en djupgående rengöring av din hud men som inte kan eller vill använda produkter med eteriska oljor.