Klassiker som passar alla!

Hos oss får du njuta av en Svensk klassisk massage, det innebär att vid en helkroppsmassage går vi igenom hela kroppen som rygg & nacke, baksida ben, framsida ben och armar om tid finns. Vi ger en muskelavslappnande massage som ökar cirkulationen och ämnesomsättningen i musklerna samt ökar ditt välbefinnande. I behandlingen använder vi oss av mjukgörande ekologiska oljor. Är du gravid så meddela oss gärna detta vid bokningen.

Visste du att massage kan höja ditt humör! Studier har visat att massage kan minska både ångest och depression.

Helkroppsmassage, 50 min – 725kr

Rygg & nacke, 25 min – 475kr

Massage är avkopplande och kan förebygga och lindra smärta i kroppen, samtidigt som massage är otroligt skönt även för den som inte har några direkta skador eller problem.

Att unna sig en härlig massagestund har många fördelar, du kan till exempel få höjt immunförsvar, sova bättre och förhöja din prestation. 

När du får massage slappnar kroppen av och du blir mindre stressad, samtidigt som du blir av med jobbiga muskelspänningar.

Många som får massage regelbundet kan ibland uppleva en känsla av att inte kunna sluta. 

Att tacka nej till ett massagetillfälle finns inte på kartan och att få njuta av den sköna beröringen blir viktigare än allt annan i kalendern. Men varför är det så?

Jo, massage har nämligen så pass många fördelaktiga effekter på kroppen att du undermedvetet blir lite beroende. 

Här är tre faktorer som kan göra dig beroende av massage:

1. Kroppens välmående är beroende av beröring och när du får massage frisätts ämnet oxitocin, vilket lindrar smärta, sänker puls och blodtryck, skyndar på läkningen av eventuella skador samt minskar stresshormonerna.

Oxitocin har långvarig effekt och gör att du mår lite extra bra efter en stunds massage, det vill säga den viktiga beröringen.

2. När du får massage slappnar du av i kropp och sinne, vilket gör att du kan prestera bättre på dagarna. Det kan till och med räcka med 15 minuters massage under en arbetsdag för att öka prestationsförmågan.

Du får mer gjort och på natten sover du gott, delvis för att du är extra avslappnad, men också för att du är nöjd med vad du åstadkommit. En känsla som du vill behålla, vilket gör att du mer än gärna återvänder till massagen.

3. Massage mjukar upp muskler och leder och minskar risken för att få ont i kroppen. Om du ofta får problem med jobbiga muskelknutar eller känner dig stel och orörlig, kan du förebygga och behandla detta med hjälp av massage.

Bättre rörlighet gör att du känner dig piggare, starkare och dessutom gladare, vilket kan kopplas ihop med din vilja att få massage.

Här kommer några punkter som händer vid en massage.

 • Massage tillför vävnaderna näring, syre och hormoner.
 • Hjälper blodcirkulationen, som har en nyckelfunktion i kroppen, att transportera trötthetsgifter, koldioxid och andra slaggprodukter bort från kroppens vävnader.
 • Bättre blodcirkulation.
 • Massage utövar tryck och töj på vävnaderna, framför allt på muskler, blodkärl och hud.
 • Massage påverkar det autonoma nervsystemet vilket sedan reflexmässigt ökar blodcirkulationen.
 • Bättre lymffunktion.
 • Lugnande effekt på nervsystemet.
 • Musklerna blir smidigare och mer elastiska.
 • Ökar även musklernas näringsupptagning.
 • Skadade muskler rehabiliteras fortare och mindre bindvävsbildning sker i muskeln.
 • Lugn och to hormonet, oxytocin frisätts i hjärnan vid beröring.
 • Frisättningen på verkar våra känslor så att vi blir mindre aggressiva och får en känsla av avslappning och mättnad.
 • Blodtrycket och pulsen sjunker samtidigt som vi tolererar smärta bättre.
 • Beröring stimulerar även frisättningen av kroppens egna smärtstillande hormoner