10 mars 2020

Baby Care – ett ekologiskt balm för hela familjen!

Baby Care innehåller bivax från svenska odlare och har en mild doft av honung. Balmet består av en blandning av vårdande fetter som gör huden mjuk, smidig och verkar skyddande på ditt barns känsliga hud. Produkten kan initialt upplevas något kornig men balmet smälter snabbt av den egna kroppsvärmen. En riktigt bra produkt för torra […]

Baby Care – ett ekologiskt balm för hela familjen!

Baby Care innehåller bivax från svenska odlare och har en mild doft av honung. Balmet består av en blandning av vårdande fetter som gör huden mjuk, smidig och verkar skyddande på ditt barns känsliga hud. Produkten kan initialt upplevas något kornig men balmet smälter snabbt av den egna kroppsvärmen. En riktigt bra produkt för torra barnkinder, röda babyrumpor eller som skydd mot kyla och vind! Självfallet kan den mjukgörande och skyddande salvan användas av hela familjen för att skapa en skyddande barriär.

Vårdande & mjukgörande

I INCI , ingredienslistan, hittar du även kallpressad Jojobaolja, som är basen i Baby Care, den unik sammansättning av fettsyror binder hudens fuktighet och ökar hudens skyddsbarriär. Den innehåller även sheasmör som skyddar huden mot uttorkning samt propolis som har antiseptiska egenskaper och historiskt sett använts av människor runt om i världen som skydd mot virus och bakterier. Man kan säga att Propolis är binas egen ”antibiotika”.

Kombinera med Baby Cream

Då balmet i första hand består av fett som hjälper till att skydda och mjukgöra huden är det viktigt att kombinera produkten med en fuktgivande kräm. Vid användning av enbart ett balm är risken att huden vänjer sig vid den höga fetthalten att och när balmet sedan tas bort kommer huden alltid att upplevas torr, kombinera därför gärna balmet med Maria Åkerbergs Baby Cream.

Product image
10 – 50ml
Maria Åkerberg
Baby Balm fr.
79 kr
79 kr
Product image
100ml
Maria Åkerberg
Baby Cream
kr
199 kr