Grön Skönhet hjälper dig med din Makeup!

Ska du gifta dig, ta studenten, gå på bal eller vara vara fin till fest eller Vardag? Då kan vi på Grön Skönhet hjälpa dig. Vi har ett fantastiskt utbud av Ekologiskt & naturligt smink som våra duktiga Terapeuter hjälper er med.

Vill man vara fint Gyllenbrun så erbjuder vi också Soldusch ”Spraytan” eller så har vi Brun utan solprodukter från vårat fina märke Eco By Sonya.

Vill du kanske kolla på en Ansiktsbehandling, hjälp med Fransar & Bryn eller kanske bara en avkopplande Massage så kan du kolla in alla våra behandlingar

Välkommen in till butiken så hjälper vi dig!

1: Vardagsmakeup med råd & tips

När du kommer på din vardagsmakeup till oss på Grön Skönhet så bjuder vi på behandlingen när du handlar valfri makeup för 750kr. Perfekt att boka in sig tillsammans med någon du tycker om, så ta med dig din vän så lär vi er att lägga en naturlig och vacker makeup.

Vardagsmakeup med råd & tips, Ca 30 min – 425 kr

2: Makeup -Fest

Ska du på fest och vill ha hjälp med att stråla lite extra, då är detta behandlingen du ska satsa på!

Makeup -Fest 55 min – 795kr

3: Brudmakeup – konsultation

Vi går igenom färger och funderingar inför den stora dagen.
Beloppet 1595kr betalas på din konsultation.

Brudmakeup – Konsultation 30min – 1595kr

4: Brudpacket – Vackra Du

Brudmakeup inkl. konsultation. Vi lägger en vacker makeup på din bröllopsdag som lyfter fram dina bästa drag. Har du önskemål med färger mm så pratar vi om detta när vi ses på din konsultation.

Brudmakeup hos oss innehåller följande :

  • Konsultation ca 30 min 1-2 veckor innan den stora dagen.
  • Makeup på bröllopsdagen ca 60 min enligt tidigare konsultation.

Betalning för behandling görs vid din konsultation 1595kr.

Vi bjuder på bubbel och frukt på din bröllopsdag.

Brudpacket – Vackra Du, 60min – 1595kr

5: Soldusch – Denna behandlingen ger en gyllenbrun ton till din hud och är helt perfekt inför exempelvis bal, bröllop eller fest! 

Vi jobbar med HVLP (high volume low pressure) som innehåller DHA; ett 100% naturligt och ekologiskt sockerbaserat ämne. Tillsammans med hudens aminosyror bildas en naturlig kemisk reaktion, som skapar en läcker brun färg i hudens översta lager. 

Förbehandling: Peela din kropp innan behandling, smörj in torra områden som knän, fötter och armbågar. Kom i löst sittande kläder.

Efterbehandling: Duscha tidigast efter 10 timmar, gör inget om färgen sitter längre. Om du får färg på dina kläder så går det bort i maskin. 

Hela kroppen + ansikte, 25 min – 395 kr

Halvkropp, 20 min – 295 kr

Boka din behandling här!