En fransförlängning ger ögat en vacker, naturlig inramning och intensivare blick.

Syntetfransarna finns i olika längd och tjocklek och du kommer på plats, tillsammans med vår terapeut, fram till vad som passar just dig!Vi arbetar med syntetfransar som är naturligt böjda och appliceras på var och en av dina egna fransar för ett naturligt utseende.

Nytt set / Singel, 100 min – 1050 kr

Påfyllning / singel – Från 395 kr

Viktigt att tänka på inför din fransförlängning: sminka av dig kvällen innan och se till att inte ha några krämer och oljebaserade produkter i närheten av fransarna. Tvätta fransarna noggrant efter sminkborttagning. Om du vill färga fransarna innan så gör det minst 48 timmar innan behandlingen.

Efter behandling av fransförlängning: tvätta inte ögonen de närmaste 24 timmarna efter behandlingen. Undvik även att simma, bada bastu och sola solarium de närmaste 24 timmarna. Detta för att ge limmet tid att härda till 100%.
Undvik att gnugga ögonen och var försiktig när du tvättar ansiktet, låt gärna ögonen lufttorka. Använd inte vattenfast mascara. Om du måste kan du använda lite vattenbaserad mascara och vattenbaserad makeup-remover. Det absolut bästa är att undvika mascara helt!

Var rädd om dina fransar och undvik så mycket kontakt med dem som möjligt. Dra aldrig i en frans, limmet är så starkt att din egen frans sannolikt lossnar. Krämer och oljor av alla de slag är ögonfranslimmets värsta fiende, bör undvikas. Använd inte vanlig ögonfransböjare.