Skapa en intensivare blick och ett naturlig lyft!

Vi erbjuder både formning och färgning av ögonfransar och ögonbryn. Med mörkare bryn och fransar får du en mer intensiv blick samtidigt som rätt formade bryn ger ditt ansikte ett naturligt lyft. 

Brynformning, ca 10 min – 195 kr

Brynformning + färgning, ca 20 min – 295 kr

Frans & brynfärgning + formning, ca 25 min – 395 kr

Fransfärgning, ca 15 min – 275 kr

Brow Lift / Brow lamination ca 50min – 695 kr, Brow lift/Browlamination är en permanent behandling för dina ögonbryn i syfte att framhäva och forma dina naturliga bryn efter just dina önskemål, behov och förutsättningar. I behandlingen ingår: permanent behandling av ögonbrynen, formning, vax/plock samt färgning om så önskas. Vi avslutar med ett vårdande serum som mjukgör och ger brynen en fin lyster. I denna behandlingen har vi en konsultation där vi går igenom hur du vill framhäva dina ögonbryn på bästa möjliga sätt, för ett naturligt resultat.

Lash Lift ca 55min – 795 kr, Lash lift är en behandling för ögonfransarna där man permanentar de egna naturliga fransarna för att uppnå en fin böj med en mascara effekt som håller ca 5-8 veckor. Behandlingen passar alla, både kvinnor och män med varierande längd på fransarna, vi anpassar materialen efter dina behov och önskemål. Tänk på att komma osminkad till din lashlift behandling, då fransarna ej får varit i kontakt med vatten eller mascara på minst 8 timmar innan behandlingen. Efter behandlingen är det viktigt att du undviker kontakt med vatten, ånga och mascara i 24 h. Därefter ska du rengöra ansiktet och ögonområdet noggrant som vanligt, det går även bra att använda mascara efter 24 h.

Lash Lift + Brow Lift Lamination ca 80min – 1195 kr, Lash lift är en behandling för ögonfransarna där man permanentar de egna naturliga fransarna för att uppnå en fin böj med en mascara effekt som håller ca 5-8 veckor. Tänk på att komma osminkad till din lashlift behandling, då fransarna ej får varit i kontakt med vatten eller mascara på minst 8 timmar innan behandlingen. Efter behandlingen är det viktigt att du undviker kontakt med vatten, ånga och mascara i 24 h. Därefter ska du rengöra ansiktet och ögonområdet noggrant som vanligt, det går även bra att använda mascara efter 24 h. Brow lift/Brow lamination är en permanent behandling för dina ögonbryn.