Image

Erbjudande från Marina Miracle

Just nu firar vi 5-årskalas för att det norska eko-lyx märket Marina Miracle har funnits i Sverige i 5 år. Du får 20 % rabatt på hela sortimentet!

Erbjudandet gäller t.o.m. 22/5 2022.

Till erbjudanden från Marina Miracle
Image

Erbjudande från Esse

Ansiktskräm + serum = anti-age duo! Just nu har vi fyra fina set där du kan köpa en ansiktskräm för din hudtyp och få 50 % på matchande serum.

Erbjudandet gäller t.o.m. 31/5, eller så långt lagret räcker.

Läs mer om anti-age duos
Image

Erbjudande från Maria Åkerberg

Här hittar du samtliga erbjudande från vårt storsäljande varumärke Maria Åkerberg. Uppskattade set för att säkra upp hela din hudvårsrutin och set som är perfekta att ge bort i present. I denna kategori finns också månadens aktuella erbjudanden från Maria Åkerberg.

Till erbjudanden från Maria Åkerberg
Image

Erbjudande från Gröna Gredelina

Städa och tvätta med naturliga, växtbaserade produkter. Ta bort svåra fläckar med allrengöring och doftsatt ättika och spraya linnevatten på textilier för en fräsch doft i hela hemmet. Just nu får du 20 % på städ- och tvättartiklar från Gröna Gredelina.

Se allt från Gröna Gredelina
Image

Erbjudande från Éminence

Nu erbjuder vi dig 15 % rabatt på allt från Éminence! Naturliga ingredienser som ger vackra produkter med härliga dofter och fina resultat. Ansiktsmasker, body lotion, rengöring ansiktskrämer och mer. Unna dig och din hud vardagslyx från Éminence!

Köp produkter från Éminence
Image

Utförsäljning

Några utav våra fina ekologiska varumärken och utvalda produkter kommer att utgå ur vårt sortiment. Därför har du just nu möjlighet att köpa grymma produkter med extra mycket rabatt!

 

Se produkterna
Image

Erbjudande från Inika Organic

Nu erbjuder vi dig minst 50 % rabatt på allt från Inika! Ekologisk, vegansk makeup som vårdar och skyddar din hud och sminkborstar som hjälper dig att få perfekt finish.

Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.

Köp produkter från Inika
Image

Erbjudande från John Masters

Nu pågår en utförsäljning av märket John Masters och vi erbjuder dig 30% på hela sortimentet.

John Masters är det ekologiska hår- och hudvårdsvårdsmärket som förenar lyxprodukter med respekt för både kropp och natur.

Gäller så långt lagret räcker!

Till John Masters
Image

Erbjudande från Bruns

Nu erbjuder vi dig 30 % rabatt på flera produtker från Bruns. Underbara stylingprodukter för att få håret precis som du önskar, och schampo & balsam som stärker just din hårtyp. Produkterna finns med härliga dofter och utan doft, där de doftfria alternativen är allergivänliga och extra bra för känslig hud. Bruns har under våren lanserat ny design på sina förpackningar – men du kan fortfarande handla den tidigare designen till bättre pris.

Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.

Se allt från Bruns
Image

Erbjudande från Sweden Eco

Nu erbjuder vi dig 50% på Sweden Ecos produkter.

Sweden Eco är märket för den moderna mannen som bryr sig om sin hälsa, resultatinriktat hudvård och miljön. Just nu pågår en utförsäljning av befintligt lager där du har chans att fylla på med riktigt bra hudvård för män!

Gäller så långt lagret räcker!

Till Sweden Eco
Image

Erbjudande från Loelle

Nu erbjuder vi dig 40-50 % rabatt på allt från Loelle. Vårdande hårdtvålar för kropp & ansikte som ger fin spänst och lyster. Tvålarna passar alla hudyper.

Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.

Till Loelle