25 februari 2020

Vakna upp med fantastisk lyster!

Önskar du mer fukt och näring till din hud? Testa att lägga en fuktgivande ansiktsmask under natten och vakna upp med babylen hud och ny fantastisk lyster. Det är inte många som vet att du med fördel kan byta ut din vanliga nattkräm mot en vårdande och fuktgivande ansiktsmask 1-3 kvällar i veckan. Genom att […]

Vakna upp med fantastisk lyster!

Önskar du mer fukt och näring till din hud? Testa att lägga en fuktgivande ansiktsmask under natten och vakna upp med babylen hud och ny fantastisk lyster. Det är inte många som vet att du med fördel kan byta ut din vanliga nattkräm mot en vårdande och fuktgivande ansiktsmask 1-3 kvällar i veckan. Genom att använda en mask under natten ger du verkligen din hud möjlighet att tillgodose sig alla fördelar från ansiktsmasken under flera timmar. Dessutom sparar du på din vanliga nattkräm. 

Mask & Peeling – Allt i ett

Från det norska varumärket Marina Miracle hittar du den fantastiska Shea Hydration Mask. Med sin unika kombination av aktiva fruktsyror, sheasmör, aloe vera och pärlpulver ger denna ekologiska ansiktsmask din hud en djupverkande återfuktning samtidigt som den exfolierar och förnyar din hud. Resultatet blir en strålande hud med ny ungdomlig lyster, då fina linjer och rynkor jämnas ut.

Till denna mask behövs ingen extra peeling eftersom masken exfolierar huden med hjälp av fruktsyror. Shea Hydration Mask kan användas av alla hudtyper och är även väldigt fin på akne. 

Återfuktande mask för hela ansiktet 

Cream Mask från Esse Probiotic Skincare är den optimala fuktmasken som med sin skonsamma sammansättning går lika bra att använda närmast ögat och på läpparna. Rik på vitaminer verkar denna ansiktsmask på djupet för att återfukta, stimulera hudens cellförnyelse, förbättra hudens struktur samt minska pigmenteringar. Spår av fina linjer och rynkor minskas vilket gör att din hud får ett jämnare utseende. Cream mask är perfekt för dig med torr och mogen hud. 

Mask med fantastisk plumping effekt 

Eminence Organics Strawberry & Rhubarb Masque är en fröjd för både hud och luktsinne. Den unika sammansättningen av rabarber, jordgubbar och hyaluronsyra ger en djup återfuktning och fantastisk plumping effekt. Salicylsyra från jordgubbarna arbetar för att på ett skonsamt sätt exfoliera din hud samtidigt som hyaluronsyra binder fukt och minskar rynkor. Resultatet blir en hud med ny fantastisk lyster. 

Återfuktning för både ansikte och läppar 

Maria Åkerbergs Face Mask Moist är en fuktgivande ansiktsmak som även ger din hy en utslätande effekt. Jojobaolja, mandarinolja och neroliolja samverkar för att stärka din hud samt öka hudens cellförnyelse. Denna ansiktsmask passar lika bra att använd på en livlös hud som på ett par torra och fnasiga läppar. För bästa effekt rekommenderas att du först peela huden med Maria Åkerbergs Papaya Peeling. 

Face Mask Moist kan användas av alla hudtyper men rekommenderas dock inte till dig som är känslig mot c-vitamin.