20 mars 2020

Tre naturliga favoriter mot röda rumpor och torra kinder

Upplever du att huden på ditt barn känns torr och fnasigt? Med en mild och ekologisk hudkräm kan du enkelt lindra besvär som torra kinder och röda rumpor. Vi listar här tre favorit krämer som dagligen kan användas för att minska irritation och torr hud. Lindra blöjeksem Nappy Rash är den ultimata krämen för att […]

Tre naturliga favoriter mot röda rumpor och torra kinder

Upplever du att huden på ditt barn känns torr och fnasigt? Med en mild och ekologisk hudkräm kan du enkelt lindra besvär som torra kinder och röda rumpor. Vi listar här tre favorit krämer som dagligen kan användas för att minska irritation och torr hud.

Lindra blöjeksem

Nappy Rash är den ultimata krämen för att lindra irritation som kan uppstå vid blöjanvändning men den passar lika bra att använda för att minska hudirritationer på områden som hals, armar och ben. Med zinkoxid som skapar en skyddande hinna och naturliga växtoljor, hjälper denna krämen till att stärka hudens naturliga lipidskikt vilket bidrar till att rödhet och irritation minskar.

Svensk nyhet

Ultimate Cream från vårt nya svenska tillskott Arc of Sweden är en ekologisk och vegansk hudkräm speciellt anpassad för att vårda och mjukgöra den känsliga huden hos baby och barn. Den rika formeln innehållande ekologisk kokosolja och kakaosmör som hjälper huden att behålla sin egna fuktbalans samtidigt som den lugnar ditt barns känsliga hud.

Mjukgörande kräm för hela familjen

Baby Cream är en ekologisk SOS-kräm som lämpar sig för alla hudtyper men den är särskiilt bra på en känslig hud och passar såväl barn som vuxna. Denna krämen innehåller naturliga ingredienser som jojobaolja, sheasmör och ringblomma – vilka binder fukt samtidigt som de ger näring och ökar hudens skyddsbarriär. En snäll produkt för hela familjen med andra ord!

Product image
75ml
Naturativ
Nappy Rash Cream
kr
119 kr
Product image
75ml
Arc of Sweden
Ultimate Cream
kr
169 kr
Product image
30 – 100ml
Maria Åkerberg
Baby Cream fr.
49 kr
49 kr