4 mars 2020

Möt Loelle

Loelle är ett svenskt och ekologiskt certifierat varumärke som inriktar sig på handplockade produkter av högsta kvalitet. De ekologiska Ingredienserna i produkterna kommer från bland annat länder som peru, marocko, kenya och spanien och Loelle erbjuder dig lyxiga oljor, vårdande tvålar, väldoftande spaprodukter och annat som kan sätta guldkant på din vardag. Nedan hittar du […]

Möt Loelle

Loelle är ett svenskt och ekologiskt certifierat varumärke som inriktar sig på handplockade produkter av högsta kvalitet. De ekologiska Ingredienserna i produkterna kommer från bland annat länder som peru, marocko, kenya och spanien och Loelle erbjuder dig lyxiga oljor, vårdande tvålar, väldoftande spaprodukter och annat som kan sätta guldkant på din vardag. Nedan hittar du 5 av våra favoritprodukter!

Pure Organic Rose Water

Ett 100 % uppfräschade ekologiskt rosenvatten som doftar underbart och passar alla hydtyper inkl. den känsliga. Rosenvattnet har har anti-age effekt, antiinflammatoriska egenskaper och neutraliserar hudens pH; vilket gör den bra för behandling av fet hud. En annan bra grej som vi gillar med detta vatten är att det funkar fint som som lugnande aftershave efter du rakat dig och den är otroligt skön att spraya i ansikte och dekolletage efter vistelse i solen. Gärna kylskåpskall!

Maroccan Rhassoul Clay

Detta är en djuprengörande och renande ansiktsmask med milt exfolierande egenskaper. Ansiktmasken, som är i pulverform, passar alla hydtyper men är outstanding när det kommer till aknehud på grund av det höga innehållet av mineraler som effektivt renar och läker huden. Mixa det grå pulvret med Pure Organic Rose Water och applicera på ansikte och/eller kropp, skrubba och skölj av med ljummet vatten. Voila!

Argan Oil Vanilla

Vi måste erkänna att vi är smått förälskade i Noelle’s ekologiska arganolja med doft av mjuk vanilj. Oljan kommer i en mattsvart, lyxig flaska med pipett som dessutom är väldigt shelfie-vänlig. Loelles arganolja är extremt rik på E-vitamin och antioxidanter som bland annat visat sig förbättra hudens elasticitet, ge fukt, jämna ut hudtonen och lugna irritationer.

Rosehip Oil

Den här läkande oljan innehåller de essentiella fettsyrorna Omega 3 och Omega 6 samt mycket höga halter av provitamin A. Denna kombination av naturliga ingredienser stimulerar kolleganproduktionen och reducerar samt förebygger fina linjer och rynkor. På grund av sina antiinflammatoriska egenskaper är Rosehip Oil dessutom perfekt för en hud med finnar eller akne. Oljan absorberas snabbt in i huden (tänk på att huden ska vara fuktig när den appliceras) och skapar en skyddande barriär som förhindrar uttorkning. Det blir inte bättre!

Organic Beard Oil

I takt med att manlig grooming stadigt ökar så har Loelle tagit fram en förstklassig skäggolja gjord på fina kallpressade, ekologiska oljor. Oljan gör så att skägget inte blir torrt och stickigt – något som både du och din partner säkerligen kommer uppskatta. Med hjälp av återfuktningen kommer skägget bli mjukare, få bättre styrsel och se mer välvårdat ut.