26 mars 2020

M Picaut – Effektiv skönhet med omtanke

Nu är det äntligen dags för det hyllade varumärket M Picaut Swedish Skincare att ansluta sig till Grön Skönhet-familjen och det är vi superglada för då vi vet att svenska M Picaut, med sina effektiva ekolyx-produkter, kommer att komplettera vårt övriga sortiment väldigt bra. M Picaut är för dig som önskar ett naturligt alternativ men […]

M Picaut – Effektiv skönhet med omtanke

Nu är det äntligen dags för det hyllade varumärket M Picaut Swedish Skincare att ansluta sig till Grön Skönhet-familjen och det är vi superglada för då vi vet att svenska M Picaut, med sina effektiva ekolyx-produkter, kommer att komplettera vårt övriga sortiment väldigt bra.

M Picaut är för dig som önskar ett naturligt alternativ men som inte vill kompromissa med effektiviteten eller känslan. Grundaren Mette beskriver sina naturliga och ekologiska hudvårdsprodukter såhär: ”En produkt från M Picaut ska vara skandinavisk skönhet på burk, lyxig och med så hög halt av ekologiska ingredienser som möjligt, fri från allergener och tillföra det där lilla extra som huden behöver för att må som allra, allra bäst.”

Ruby Passion Probiotic Lifting Serum

Den exklusiva hudvårdsserien, som dessutom är Sveriges mest internationellt prisbelönta hudvårdsserie, startades av före detta modellen Mette 2010 och firar därmed 10 år i år. Hudvårdsprodukterna passar både kvinnor och män och med filosofin ”Less is More” arbetar man med naturliga råvaror av högsta kvalitet. Tankar som alltid finns bakom valen av ingredienserna är effektivitet, sinnlighet, naturnära och produkterna är ett spännande möte mellan det renaste naturen kan erbjuda och det mest effektiva forskningen kan prestera. Produkterna produceras dessutom i Sverige och man använder endast förpackningar av återvinningsbart material.

I ingredienslistan återfinns alltså högeffektiva, föryngrande ingredienser som ceramider och peptider i kombination med vårdande ekologiska ingredienser som:

 Amazing Effortless Body Peel Mask