7 maj 2020

6 fördelar med ekologisk Jojobaolja

Har du testat Jojobaoljan? Detta är en riktigt mirakelprodukt som borde finnas i allas badrumsskåp. Användningsområdena och fördelarna med denna olja är oändliga, därför kan vi på Grön Skönhet garantera att du kommer få mycket nytta av denna gyllengula olja. Den kallpressade jojobaoljan är egentligen ingen olja utan består av flytande vaxämnen därav har denna […]

6 fördelar med ekologisk Jojobaolja

Har du testat Jojobaoljan? Detta är en riktigt mirakelprodukt som borde finnas i allas badrumsskåp. Användningsområdena och fördelarna med denna olja är oändliga, därför kan vi på Grön Skönhet garantera att du kommer få mycket nytta av denna gyllengula olja.

Den kallpressade jojobaoljan är egentligen ingen olja utan består av flytande vaxämnen därav har denna produkt många unika fördelar som andra oljor inte har. Exempelvis så kan jojobaoljan till skillnad från många andra oljor även användas av en aknebenägen hud detta eftersom olja lugnar och balanserar hudens talgproduktion.

6 fördelar med ekologisk jojobaolja

Jojobaoljans unika fördelar

Som nämnt ovan är jojobaoljan verkligen en mulitprodukt som går att använda till hela kroppen. Nedan listar vi några av dess fantastiska fördelar och användningsområdena.

  • Jojobaoljan hjälper till att lösa upp smink och smuts. Därför är den perfekt att använda som sminkborttagning till hela ansiktet. Den löser till och med upp vattenfast mascara!
  • Tack vare oljans mjukgörande och vårdande egenskaper är det den perfekta ansiktsoljan till alla hudtyper. Addera gärna oljan till din dagliga hudvårdsrutin under kallare perioder eftersom den minskar risken för torr och fnasig hud.
  • Jojobaoljan kan med fördel även användas som hårvård, för att mjukgöra och reparera även de mest slitna toppar. Massera då in oljan i fuktigt hår och låt verka ca 15 minuter. Tvätta sedan ut oljan med hjälp av schampo och balsam. Ditt hår kommer kännas mjukt och får mer glans.
  • Säg hejdå till torra och trasiga nagelband, jojobaoljan vårdar och mjukgör din hud.
  • Den ekologiska och kallpressade oljan är helt fri från kemikalier och konserveringsmedel där av fungerar den lika bra att använda för att mjukgöra och skydda ditt barns känsliga hud.
  • Sist men inte minst kan den multifunktionella oljan användas för att raka bort oönskade hår! De mjukgörande egenskaper ger dig en skonsam och effektiv rakning utan att irritera huden. Applicera oljan på huden och låt sedan hyveln lätt glida över dina strån.

Vill du också du ta del av jojobaoljans många fördelar och på samma gång spara plats i ditt badrumsskåp? Klicka då hem din flaska HÄR 🙂