7 maj 2020

Jojobaolja en multiprodukt

Har du testat Jojobaoljan? Detta är en riktigt mirakelprodukt som borde finnas i allas badrumsskåp. Användningsområdena är oändliga, därför kan jag garantera att du kommer få mycket nytta av denna gyllengula olja. Jojobaoljan är egentligen ingen olja utan består av flytande vaxämnen därav har denna produkt många fördelar som andra oljor inte har. Exempelvis så […]

Jojobaolja en multiprodukt

Har du testat Jojobaoljan? Detta är en riktigt mirakelprodukt som borde finnas i allas badrumsskåp. Användningsområdena är oändliga, därför kan jag garantera att du kommer få mycket nytta av denna gyllengula olja.

Jojobaoljan är egentligen ingen olja utan består av flytande vaxämnen därav har denna produkt många fördelar som andra oljor inte har. Exempelvis så verkar jojobaoljan lugnande och balanserande på hudens talgproduktion därför går den bra att även använda på hud som känns fet, oren eller aknebenägen.

ekologisk jojobaolja

Jojobaoljans användningsområden

Som nämnt ovan är jojobaoljan verkligen en mulitprodukt som går att använda till hela kroppen. Nedan listar vi några av användningsområdena.

  • Använd jojobaoljan för att ta bort smink och smuts. Massera in oljan på ansiktet och använd sedan en fuktad handduk / bomullspad för att dra bort sminket. Avsluta med att skölja ansiktet innan du fortsätter med din hudvårdsrutin.
  • Använd den kort och gott som en ansiktsolja för att mjukgöra, skydda och bevara hudens fukt. Addera den i din hudvårdsrutin efter ansiktsserum men innan din ansiktskräm. En ansiktsolja är ett väldigt bra komplement under kallare perioder eftersom oljan inte är vattenbaserad finns det ingen risk att denna fryser och torkar ut huden.
  • Använd för att mjukgöra och reparera ditt hår. Massera in jojobaoljan i fuktigt hår och låt verka ca 15 minuter. Tvätta sedan ut oljan med hjälp av schampo och balsam. Ditt hår kommer kännas mjukt och får mer glans.
  • Använd oljan för att mjukgöra dina nagelband.
  • Använd jojobaoljan till torr barnhud för att mjukgöra och skydda deras känsliga och tunna hud.
  • Använd jojobaoljan för att raka bort önskade strån. De mjukgörande egenskaper av oljan ger dig en skonsam och effektiv rakning utan att irritera huden. Applicera oljan på huden och låt sedan hyveln lätt glida över dina strån.

Vill du också du ta del av jojobaoljans många fördelar? Klicka hem din flaska HÄR 🙂