2 oktober 2020

Inikas ekologiska mascaror

Är du ute efter den perfekta ekologiska & veganska mascaran till dina ögonfransar? I denna artikel går vi igenom samtliga mascaror från Inika Organic för att du lättare ska kunna hitta rätt. Curvy Lash Mascara! Den ultimata ekologiska mascaran för dig som önskar vackert böjda fransar. Den franslyftande borsten både böjer och formar även de […]

Inikas ekologiska mascaror

Är du ute efter den perfekta ekologiska & veganska mascaran till dina ögonfransar? I denna artikel går vi igenom samtliga mascaror från Inika Organic för att du lättare ska kunna hitta rätt.

Curvy Lash Mascara!

Den ultimata ekologiska mascaran för dig som önskar vackert böjda fransar. Den franslyftande borsten både böjer och formar även de mest raka fransarna. Aldrig mer behöver du använda en ögonfransböjare.

Mascaran varken klumpar eller smular utan lämnar dig istället med vacker flörtiga ögonfransar. Dessutom innehåller Curvy Lash vårdande oljor som stärker torra och glesa fransar. Välj mellan nyanserna svart och blå.

Product image
Inika Organic
Curvy Lash Mascara
279 kr
279 kr

Long Lash Mascara!

long lash från inika organic

Kanske en av de mest älskade ekologiska mascarorna på marknaden. Med den lättapplicerade formula som i ett enda svep ger dig naturligt längre och definierade fransar är det lätt att förstå varför denna mascara blivit en stor favorit.

Long Lash är lätt att applicera och lämnar varken klumpar eller smulor under ögonen. Tack vare dess innehåll av naturliga mineraler fungerar mascaran även perfekt till dig med känsliga ögon. Välj mellan färgerna svart och brun som båda ger rikligt med färg och en mer intensiv blick.

Product image
Inika Organic
Long Lash Mascara
279 kr
279 kr

Bold Lash Mascara!

bold lash från inika organic

Mascaran som ger optimalt med volym till dina fransar. För bästa effekt ska denna mascara användas av dig som redan har naturligt långa ögonfransar.

I ett enda svep ger Bold Lash en intensiv look och fantastisk volym till dina fransar. Dessutom ger den bra med färg och separerar fransarna fint. Bold Lash är lätt att applicera då den varken kladdar eller smular. Välj mellan nyanserna svart och brun.

Product image
Inika Organic
Bold Lash Mascara
299 kr
299 kr

The Mascara!

The mascara inica organic

Ekologisk mascara med avsmalnad borste som gör det lättare att få ett perfekt resultat på både längden och i ögonvrån. The Mascara ger både rikligt med färg samt ett fint glans.

Även denna mascara är mycket lätt att applicera och lämnar dig med vackert intensiva fransar utan att kladda eller smula.

Product image
Inika Organic
The Mascara
299 kr
299 kr

Önskar du naturligt längre och fylligare ögonfransar och ögonbryn? Klicka då HÄR där du kan läsa mer om serumet från Marina Miracle som gör underverk för dina strån!