30 april 2020

Grön Skönhets läppstifts favoriter

Det ekologiska läppstiftet, Lip Care Colour från Maria Åkerberg är det bästsäljande stiftet som både vårdar och ger dina läppar en snygg och definierad look. Med över 20 olika nyanser vet vi att det kan vara svårt att hitta den där perfekta färgen, därför vill vi på Grön Skönhet hjälpa dig i denna läppstifts djungel […]

Grön Skönhets läppstifts favoriter

Det ekologiska läppstiftet, Lip Care Colour från Maria Åkerberg är det bästsäljande stiftet som både vårdar och ger dina läppar en snygg och definierad look. Med över 20 olika nyanser vet vi att det kan vara svårt att hitta den där perfekta färgen, därför vill vi på Grön Skönhet hjälpa dig i denna läppstifts djungel genom att tipsa dig om några av personalens bästa färger och med det kunna inspirera dig till att våga bära färgstarka läppar denna vår.

Psst. Just nu har vi en kampanj där du klickar hem samtliga Lip Care Colour för halva priset – 99 kr (värde 199 kr)

Madeleines Favorit – Just Nude

Madeleine är Hudterapeut & Försäljningsansvarig, henne hittar du på salongen i Varberg 🙂

Jag älskar en naturlig look utav makeup för färg och mönster bär jag i mina kläder! Just Nude från Maria Åkerberg är en färg som verkligen klär alla ung som gammal.  Med Just Nude kommer du känna dig som en naturlig skönhet! 

Malins Favorit – Happiness

Malin hittar ni i salongen i Varberg och är Vaxspecialist och butikssäljare🙂

Happiness är min favorit-vår och sommar färg. En rosa nyans med ett snyggt metallic skimmer i sig som jag älskar. Lite solkysst färg i ansiktet från solen och sen Happiness på läpparna, det är så snyggt!

Fannys Favorit – Red

Fanny hittar ni i webbutiken som marknadsansvarig och en del av Grön Skönhets kundtjänst:)

Jag anser att det aldrig är fel med ett par härligt röda läppar. Perfekt till den lilla svarta på festen och dessutom är det mitt bästa knep för att liva upp en annars tråkig vardagslook. Nyansen Red från Maria Åkerberg är min absoluta favorit eftersom detta läppstift vet jag alltid höjer min makeup till nästa nivå.