31 maj 2020

Ekologisk hudvård från Marina Miracle – vi guidar dig rätt

Marina Miracle är det norska lyxmärket som med sin unika kombination av nordiska superbär och exotiska växter har skapat en serie av ekologisk hudvård där hög kvalitet står i fokus. Oavsett om du har en känslig, torr, normal, kombinerad, fet eller mogen hud så täcker produkterna gott och väl behovet hos din hud utan att […]

Ekologisk hudvård från Marina Miracle – vi guidar dig rätt

Marina Miracle är det norska lyxmärket som med sin unika kombination av nordiska superbär och exotiska växter har skapat en serie av ekologisk hudvård där hög kvalitet står i fokus. Oavsett om du har en känslig, torr, normal, kombinerad, fet eller mogen hud så täcker produkterna gott och väl behovet hos din hud utan att krångla till det. Nedan finner du en genomgång av hudvårdsprodukter som finns i Marina Miracles sortiment, vi går igenom vem de passar till och hur de används på bästa sätt.

Är du osäker på vilken hudtyp du har? Läs gärna vår Hudguide eller skicka ett mail till kundtjanst@gronskonhet.se så hjälper vi dig 🙂

Ekologisk hudvård för dig med torr/känslig eller normal hud

För en torr, känslig och normal hud är det viktigt att fokusera på produkter som ger din hud lite extra kärlek i form av återfuktande och lugnande hudvård, därav passar följande produkter din hud.

Sweet & Creamy Oil Cleanser – denna oljebaserade rengöring med 4 i 1 egenskaperna gör att den passar samtliga hudtyper. Förutom att rengöra din hud fungerar den även bra för att avlägsna smink samtidigt som den förser din hud med probiotika och verkar pH-balanserande. Eftersom rengöringen har en oljebas blir din hud redan i detta första steg matad med fukt vilket är viktigt för dig med torr hud.

Användning: Sweet & Creamy Oil Cleanser ska användas både morgon och kväll för att avlägsna smuts och smink. Eftersom rengöringen har pH-balanserande egenskaper behövs inget ansiktsvatten.

Herbal Face Oil – är en vårdande ansiktsolja som med en kombination av både fukt och fett ger din hud en djup återfuktning samtidigt som den arbetar för att lugna och stärka. Oljan har även visats kunna lindra hudåkomman eksem.

Användning: Herbal Face Oil ska appliceras dagligen både morgon och kväll, efter din rengöring men innan din ansiktskräm. Tack vare den milda formulan går oljan utmärkt att även lägga på den känsliga huden närmast ögat.

Argan Night Serum – är ett ekologisk nattserum med arganolja och naturliga aha-syror som exfolierar din hud. Resultatet blir en jämnare hudstruktur och ny härlig lyster. Serumet kan även hjälpa till att ljusa upp oönskade pigmentfläckar och reducera akneärr.

Användning: Argan Night Serum ska endast användas under natten då aha-syra kan göra din hud känslig för solljus. Det rekommenderas att använda serumet 2-3 gånger i veckan. De kvällar du inte använder serumet kan du med fördel använda Herbal Face Oil.

Acai Hydra Cream – är en lätt ansiktskräm som är speciellt framtagen för att ge näring och skydda din hud mot yttre påfrestningar som Uv-strålar, skärmstrålning och andra föroreningar som din hud dagligen utsätts för.

Användning: Acai Hydra Cream används dagligen både morgon och kväll som ett sista skyddande lager.

Shea Hydration Mask – är en ekologisk ansiktsmask med peeling och mask i ett. Masken återfukta din hud på djupet vilket resulterar i ålderstecken minskas samtidigt jobbar peelingen för att ta bort döda hudceller vilket ger en dig en sammetslen hud med ny härlig lyster.

Användning: Shea Hydration Mask används 1-3 gånger i veckan beroende på behov. Låt masken verka i 15-30 minuter eller över natten.

Ekologisk hudvård för dig med fet/oren hud

För en fet och oren hud är det viktigt att satsa på produkter som verkar djuprengörande, talgbalanserande och återfuktande utan att täppa till dina porer. Lider du av akne är det även viktigt med exfolierande produkter som hjälper till att balansera din hud.

Sweet & Creamy Oil Cleanser – den skonsamma och oljebaserade rengöringen lämpar sig även för dig med fet, kombinerad och oren hud. Förutom att ge dig en djuprengörande effekt arbetar rengöringen också för att avlägsna smink, förse din hud med probiotika samt verka pH-balanserande. Har du en hud som ofta får akne är det extra viktigt att din hud har ett balanserat pH-värde på 4,5 eftersom det kan hålla bakterier borta.

Användning: Sweet & Creamy Oil Cleanser ska användas både morgon och kväll för att avlägsna orenheter. Eftersom rengöringen har pH-balanserande egenskaper behövs inget ansiktsvatten.

Geranium Face Oil – är en ekologisk olja som med sin unika kombination av fett och fukt verkar för att bekämpa akne och balansera hudens talgproduktion. Oljan återfuktar utan att täppa till dina porer vilket lämnar dig med en mjuk och matt hud.

Användning: Geranium Face Oil kan användas dagligen både morgon och kväll. Applicera efter ansiktsrengöringen men innan din ansiktskräm.

Reload Night Serum – är ett intensivt nattserum som ger din hud nytt liv medan du sover. Serumet innehåller naturlig aha-syra som ger en intensivt exfolierande effekt vilket i sin tur minskar akneärr samt ljusar upp pigmenteringar och slätar ut din hud.

Användning: Reload Night Serum ska endast användas under natten då aha-syra kan göra din hud känslig för solljus. Det rekommenderas att använda serumet 2-3 gånger i veckan. De kvällar du inte använder serumet kan du med fördel använda Geranium Face Oil

Acai Hydra Cream – är en lätt ansiktskräm som är speciellt framtagen för att ge näring och skydda din hud mot yttre påfrestningar så som Uv-strålar, skärmstrålning och andra föroreningar som din hud dagligen utsätts för.

Användning: Acai Hydra Cream används dagligen både morgon och kväll som ett sista skyddande lager. Den milda fomulan gör att ansiktskrämen även går bra att använd på den känsliga huden runt dina ögon.

Rosehip Peeling Mask – är en djuprengörande ekologisk lermask med peeling – allt i ett. Den vita leran arbetar på djupet för att avlägsna smuts och orenheter samtidigt som sockerkorn exfolierar din hud. Resultatet blir en ren och fräsch hud med otroligt fin lyster.

Användning: Rosehip Peeling Mask används 1-3 gånger i veckan beroende på behov. Låt masken verka ca 15-30 minuter addera sedan några droppar vatten och massera försiktigt in sockerkorna i huden innan du sköljer av masken.

Ekologisk hudvård för dig med mogen hud

För dig som har en mogen hud med synliga ålderstecken är det viktigt att satsa på hudvård som återfuktar, ger näring och hjälper cellförnyelsen på traven.

Sweet & Creamy Oil Cleanser – den ekologiska ansiktsrengöringen för alla hudtyper som enkelt tar bort smuts och makeup. Genom att förse din hud med både fukt, fett och probiotika så är den perfekt att använda till en mogen hud. Probiotika stärker hudens egna skyddsbarriär vilket i sin tur reducerar ålderstecken.

Psst. Vill du läsa mer om probiotika och dess många positiva egenskaper på vår hud? Klicka HÄR!

Användning: Sweet & Creamy Oil Cleanser ska användas både morgon och kväll för att avlägsna orenheter och ge en återfuktning redan i första steget. Eftersom rengöringen har pH-balanserande egenskaper behövs inget ansiktsvatten.

Amaranth Face Oil – är en ekologisk ansiktsolja med anti-aging effekt. Rynkor och fina linjer reduceras samtidigt som hudens elasticitet förbättras.

Användning: Amaranth Face Oil kan användas dagligen både morgon och kväll. Applicera efter din ansiktsrengöring men innan din ansiktskräm.

Amaranth Night Serum – är ett ekologiskt ansiktsserum som används för att exfoliera, föryngra och förnya din hud under natten. Ålderstecken och pigmentfläckar minskas samtidigt som din hud får en fantastiskt ny ungdomlig lyster.

Användning: Amaranth Night Serum används 2-3 kvällar i veckan. De naturliga aha-syrorna kan göra din hud känslig mot solljus och bör därför inte användas under dagen. De kvällar du inte använder serumet kan du med fördel istället applicera Amaranth Face Oil.

Amaranth Day Cream – är en ekologisk ansiktskräm speciellt anpassad för en mogen hud. Krämen innehåller levande probiotika som tillsammans med hyaluronsyra återfuktar din hud på djupet och ger en fantastisk fyllighet.

Användning: Amaranth Day Cream används dagligen både morgon och kväll som ett sista skyddande steg.

Shea Hydration Mask – den ekologiska ansiktsmasken med mask och peeling, allt i ett ger en fantastisk exfoliering och återfuktning till din hud. Ålderstecken reduceras samtidigt som din hud blir sammetslen och får en fantastiskt ny lyster.

Användning: Shea Hydration Mask används 1-3 gånger i veckan beroende på behov. Låt masken verka i 15-30 minuter eller över natten.