JA, jag samtycker till att cookies används och att personuppgifter lagras i enlighet med Grön Skönhets integritetspolicy.
Jag samtycker
Fri frakt Flera betalsätt Lic. hudterapeuter

BRUNS

Nu får du en reseförpackning av Hårmasken 22 eller 23 om du handlar BRUNS produkter för 349 Kr, hårmasken syns inte i kassan men vi lägger med den vid packetering.

Miljömedvetna Hud & Hårvårdsprodukter från Bruns

BRUNS Products är ett starkt växande varumärke inom grön hårvård och naturliga skönhetsprodukter. 

Alla BRUNS produkter är tillverkade för hand med noggrant utvalda råvaror från leverantörer med miljömärkta/certifierade råvaror. Ingredienserna är av naturligt ursprung och så långt det är möjligt ekologiska – och får inte ge påverkan på människa och natur. BRUNS största råvaruleverantör använder sig av EcoControl, ett oberoende kontrollorgan som går igenom alla certifikat från deras leverantörer inklusive deras rutiner och att deras inköp stämmer överens med det de säljer. En garanti för både tillverkningen av deras produkter och i förlängningen även en garanti för kunderna.

Tillverkningen av BRUNS Products sker på den egna fabriken i Lund.

Målet med hårvårdsserien var att den skulle vara lika effektiv och estetiskt tilltalande som befintliga produkter på marknaden, men gjord på naturliga och ekologiska råvaror.

BRUNS miljöfilosofi är att ha så rena produkter som möjligt genom hela processen från råvarutillverkning till återvinning av flaska.

Kategori
Hudtyp
Produkttyp
Doftfritt
Hårtyp
"" (21)
Sortera