JA, jag samtycker till att cookies används och att personuppgifter lagras i enlighet med Grön Skönhets integritetspolicy.
Jag samtycker
Fri frakt Flera betalsätt Lic. hudterapeuter

Maria Åkerberg - Händer/fötter

Vårda dina händer och fötter med Maria Åkerberg 

I det nordiska klimat som vi lever i blir huden på våra händer speciellt utsatt. Samtidigt är huden på fötterna även den utsatt genom våra aktiva och rörliga liv. Maria Åkerberg har hudvårdsprodukter som tar hand om både dina händer och fötter.

Undvik torra händer och fötter

Förutom vädrets påverkan på våra händer kan även olika typer av rengöringsmedel och andra produkter göra att händerna blir torra. Med tiden kan det hända att man även får fötter som blir extra känsliga och torra med sprickor om man inte regelbundet tar hand om dem.

Maria Åkerberg har vårdande produkter både för händer och fötter som ser till att ta hand om huden så att du slipper känsliga händer och fötter.

Smörj med Maria Åkerbergs hudvård dagligen

Att rekommendera är att behandla torra händer med skonsam hudvård varje dag med till exempel Maria Åkerbergs Hand cream, som är speciellt bra mot känsliga och torra händer. Varför inte även ibland belöna händerna lite extra mycket med någon av de särskilt skonsamma produkterna?

För att även på bästa sätt ta hand om dina fötter bör du behandla dem varje dag direkt efter att du kliver ut ur duschen. 

Se hela vårt sortiment med hudvård från Maria Åkerberg.

Foot Bath

Maria Åkerberg
199 kr

Foot Cream

Maria Åkerberg
fr. 49 kr

Foot Deo Spray

Maria Åkerberg
149 kr

Hand Cream

Maria Åkerberg
fr. 49 kr

Hand Cream - Beautiful

Maria Åkerberg
fr. 59 kr

Hand Sanitiser

Maria Åkerberg
149 kr

Liquid Soap Energy

Maria Åkerberg
fr. 129 kr

Liquid Soap Lemongrass

Maria Åkerberg
fr. 199 kr

Liquid Soap Lime

Maria Åkerberg
fr. 129 kr

Liquid Soap Rosemary

Maria Åkerberg
129 kr

Specials For Feet

Maria Åkerberg
249 kr

Produkter från Maria Åkerberg för alla händer och fötter 

Under de kallare månaderna på året kan våra händer bli extra känsliga, men även på sommaren kan de behöva speciell vård. Att ta hand om sina fötter på rätt sätt är även det viktigt för att de ska må bra med allt som de utsätts för i vår vardag.

Med Maria Åkerbergs hudvård kan du se till att ta hand om både dina händer och fötter på allra bästa sätt.

Helhetsbehandling av händer och fötter

Maria Åkerberg har hudvård som passar händer och fötter och du kan välja mellan olika typer av produkter som kompletterar varandra och ser till att du får en så bra behandling som möjligt. Du kan bland annat välja mellan produkter för hand- och fotbad, för massage av händer och fötter eller produkter som skrubbar dina fötter lena och fina.

Några av de produkter som är särskilt bra för dina händer är Aroma Bath Relaxing som du badar händerna i, Myrrh Nail & Cuticle Oil som är speciellt framtagen för att göra naglarna fina samt Shea Balm som passar särskilt bra för en välgörande handmassage.

För att få fötterna att bli lena och fina rekommenderas istället produkter som Hair & Body Shampoo som passar utmärkt i ett bad, Body Scrub som gör rent huden på fötterna och får dem lena, Foot Cream som passar till att smörja in och knåda fötterna med samt Foot Balm som passar dig som har särskilt torra fötter.

Välj hudvårdsprodukt efter hudtyp

Det finns alltså många möjligheter att få både fina händer och fötter med hudvårdsprodukterna från Maria Åkerberg. Vilken produkt du ska använda beror på vilket skick dina händer och fötter är i. Du kan välja mellan produkter både för normal hud och för hud som behöver extra vård.