JA, jag samtycker till att cookies används och att personuppgifter lagras i enlighet med Grön Skönhets integritetspolicy.
Jag samtycker
Fri frakt Flera betalsätt Lic. hudterapeuter

Maria Åkerberg - Hår

Naturlig hår- och hudvård från Maria Åkerberg

Att man trivs med hur man själv ser ut är viktigt för ens välmående och att ha ett hår som mår bra är en del av detta. Med produkter inom hårvård som håller en bra kvalitet kommer håret att må bra och man får ett hår som inte blir uttorkat och risigt, vilket i längden gör att man själv även trivs med hur frisyren och håret ser ut.

En viktig del av ens välmående är förutom håret även att huden mår bra. Maria Åkerberg har ekologiska produkter inom både hår- och hudvård. Produkterna är alltså både ekologiska och naturliga och har ett innehåll som inte är artificiellt skapat.

Skonsamt innehåll i hår- och hudvården

Hudvården från Maria Åkerberg innehåller exempelvis inga kontgjorda oljor utan bara sådant innehåll som är naturligt växande med oljor från naturligt förekommande växter.

Maria Åkerbergs hår- och hudvård har ett innehåll som vårdar både håret och huden så att man får ett hälsosamt hår och en fin hud. Man tar på det viset hand om sig själv, sin hud och sitt hår samtidigt som man är skonsam mot naturen och miljön genom att använda de ekologiska produkterna.

Se hela vårt sortiment med hudvård från Maria Åkerberg.

Hair Conditioner - Fennel/Liquorice

Maria Åkerberg
fr. 349 kr

Hair Conditioner Energy

Maria Åkerberg
fr. 349 kr

Hair Detangler

Maria Åkerberg
149 kr

Hair Gel

Maria Åkerberg
fr. 129 kr

Hair Mask

Maria Åkerberg
129 kr

Hair Spray Organic

Maria Åkerberg
fr. 199 kr

Hair Style Rough - Saltvattenspray

Maria Åkerberg
149 kr

Hair styling Set

Maria Åkerberg
547 kr 349 kr

Hair Therapy

Maria Åkerberg
fr. 49 kr

Moulding cream

Maria Åkerberg
fr. 199 kr

Scalp Scrub Intensive

Maria Åkerberg
fr. 49 kr

Scalp Treatment Mentha

Maria Åkerberg
249 kr

Scalp Treatment Nettle

Maria Åkerberg
249 kr

Scalp Treatment Rosemary

Maria Åkerberg
199 kr

Scalp Treatment Sage

Maria Åkerberg
199 kr

Shampoo - Sage

Maria Åkerberg
fr. 169 kr

Shampoo Mentha

Maria Åkerberg
fr. 319 kr

Shampoo Nettle

Maria Åkerberg
fr. 199 kr

Specials For Hair

Maria Åkerberg
199 kr

Heltäckande hår- och hudvård från Maria Åkerberg

Maria Åkerberg har många olika produkter inom både hudvård och hårvård som alla är skonsamma mot kroppen och naturen. Från Maria Åkerberg finns produkter för att ta hand om hela kroppen med allt från shampoo och duschtvål till produkter som passar bra till massage och att få fräsch hy.

Maria Åkerberg – skonsamt mot kroppen och miljön

De produkter som Maria Åkerberg har inom hud- och hårvård är alltså alla skonsamma mot både naturen och mot våra kroppar. Vad detta innebär är att de är ekologiska och har ett innehåll som är naturligt. Naturliga ingredienser är lindriga både mot kroppen och mot miljön.

En önskan som Maria Åkerberg har är att göra dem som använder och köper produkter för hår och hud medvetna om fördelarna med ekologiskt innehåll och få dem att tänka på att köpa produkter som faktiskt är skonsamma mot kroppen. Kunderna får därför ta del av sådant som ingredienserna och vad produkterna hos Maria Åkerberg innehåller så att de själva kan fundera över valet av hudvård och hårvård.

Vårdande hår- och hudprodukter

Att det finns många olika skonsamma produkter inom både hårvård och hudvård gör att du kan vårda hela kroppen med Maria Åkerberg. 

Du kan ge kroppen en heltäckande behandling i flera steg som börjar med att håret och kroppen först görs rent med någon av de olika typerna av duschtvål och shampoo, huvudet kan därefter få en skön massage med en produkt som Special for hairs eller Scalp scrub och sedan även få en behandling med produkten Hair therapy som både återfuktar och vårdar. 

Behandlingen avslutas till slut med en av de produkter som används till att styla håret och få den frisyr som du själv vill ha. Hos Maria Åkerberg finns alltså ekologiska produkter som ger dig heltäckande hår- och hudvård.