JA, jag samtycker till att cookies används och att personuppgifter lagras i enlighet med Grön Skönhets integritetspolicy.
Jag samtycker
Fri frakt Flera betalsätt Lic. hudterapeuter

Maria Åkerberg - Barn

Vårdande produkter för barn från Maria Åkerberg

När man får barn är en fråga som kommer upp vilka typer av hudprodukter som man egentligen ska använda till sitt barn för att huden ska må så bra som möjligt. Små bebisar har en ömtåligare hud och att använda skonsamma oljor och hudkrämer som är bra för huden är därför att föredra. Hudvård som inte har onaturliga färger eller annat innehåll som är onaturligt är ett bra val för barnets hud.

När ett barn är nyfött har barnet en hud som inte ännu har hunnit få några problem, men så småningom kan till exempel utslag eller att huden känns uttorkad bli ett problem. 

Maria Åkerberg har sådant som tvålar, hudkrämer och oljor för små barn som bara innehåller ingredienser som förekommer naturligt i naturen. Sådant som kontgjord olja används alltså inte i hudvården från Maria Åkerberg.

Använd Maria Åkerberg regelbundet

Bra att ha i åtanke är att hudvården för bebisar från Maria Åkerberg bör användas regelbundet för att huden ska hålla sig lika len och fin under en längre tid. När man har fött barn kan det också vara skönt att även själv använda denna hudvård som får huden att må bra.

Se hela vårt sortiment med hudvård från Maria Åkerberg.

Baby Bath

Maria Åkerberg
fr. 229 kr

Baby Care

Maria Åkerberg
fr. 79 kr

Baby Cream

Maria Åkerberg
fr. 149 kr

Baby kit

Maria Åkerberg
536 kr 399 kr

Baby Oil

Maria Åkerberg
fr. 39 kr

Baby Wash

Maria Åkerberg
fr. 199 kr

Lovely Mother - Havandskapsolja

Maria Åkerberg
199 kr

Ta hand om ditt barns hud med Maria Åkerberg

När man ska ta hand om sitt barns hud finns det en del saker som det är bra att tänka på för att huden ska må så bra som möjligt. Bland annat gäller det att använda sig av rätt typ av produkter, men även att ha rätt typ av metod när man smörjer in huden. Maria Åkerberg har flera skonsamma produkter som passar till barn.

Tips vid hudvård till barn

Om man har ett barn med speciellt ömtålig hud som lätt lider av torrhet gäller det att använda hudvårdsprodukter som är speciellt bra för huden. Det gäller även att se till att smörja in barnets hud varje dag och helst flera gånger per dag.

När man använder produkten på det område som ska smörjas in är det även bra att använda sig av varken för mycket eller för lite hudkräm eller olja. På de hudområden där ditt barn har speciellt ömtålig hud är det också viktigt att använda en produkt som är extra vårdande för huden.

Bra att tänka på är även att fortsätta smörja ditt barn när problemen har blivit bättre för att undvik att den torra och ömtåliga huden återkommer.

Hudvård för känslig hud från Maria Åkerberg

Att välja rätt produkt till sin hudvård kan vara svårt. Maria Åkerberg har alltså flera produkter inom hudvård som passar till hud som behöver extra mycket vård.  När det gäller barn ska man ha i åtanke att hudvården för barn med känslig hud ska vara speciellt återfuktande och ska innehålla glycerol som är lätt för huden att ta upp.

Det kan även vara bra att leta efter produkter som är skonsamma genom att de har rätt typ av innehåll. Exempel är ekologiska produkter som har ett naturligt innehåll och inte konstgjorda ämnen.