JA, jag samtycker till att cookies används och att personuppgifter lagras i enlighet med Grön Skönhets integritetspolicy.
Jag samtycker
Fri frakt Flera betalsätt Lic. hudterapeuter

Maria Åkerberg - Ansikte

Hudvård som rengör från Maria Åkerberg

Om man inte tar hand om sin hud regelbundet kan det hända att man får en hy som är oren och inte känns fräsch. Maria Åkerberg har ett flertal produkter som rengör din hud och samtidigt inte torkar ut huden.

Vårdande hudrengöring för olika hudtyper

Anledningarna till att man får oren hud kan vara flera.  Oavsett vad det beror på kan det vara skönt att kunna använda sig av produkter som är vårdande för huden och samtidigt har ett innehåll som har naturliga ingredienser.

Maria Åkerberg har olika typer av produkter inom hudrengöring som passar till olika hudtyper. Produkterna är alla vårdande och ser till att inte göra rent för djupt ned i huden, vilket kan vara uttorkande.

Bland rengöringen från Maria Åkerberg finns både produkter för torr hud, normal hud och fet hud och man kan välja mellan både hudkräm, löddrande gel eller hudkräm och olja för borttagning av smink.

Rengör huden regelbundet

Att rekommendera för att hålla sin hud ren är att använda vårdande rengöringsprodukter och annan hudvård regelbundet. Ett tips är att använda Maria Åkerbergs hudrengöring först när man startar sin dag och sedan innan man lägger sig på kvällen.

Se hela vårt sortiment med hudvård från Maria Åkerberg.

24/7 Set Plus

Maria Åkerberg
948 kr 699 kr

Beauty Starter Set Balance

Maria Åkerberg
804 kr 669 kr

Beauty Starter Set Clearing

Maria Åkerberg
675 kr 539 kr

Beauty Starter Set Gentle

Maria Åkerberg
795 kr 539 kr

Beauty Starter Set Moist

Maria Åkerberg
685 kr 539 kr

Beauty Starter Set More

Maria Åkerberg
795 kr 619 kr

Beauty Starter Set Supplement

Maria Åkerberg
915 kr 639 kr

Clearing Treatment

Maria Åkerberg
308 kr

Double Cleansing Set

Maria Åkerberg
517 kr 349 kr

Moisturising Treatment

Maria Åkerberg
318 kr

My First Starter Set

Maria Åkerberg
464 kr 319 kr

Bra resultat med hudrengöring från Maria Åkerberg 

För att kunna hålla sig hy och hud ren och fin kan det vara en bra idé att regelbundet använda sig av hudvårdsprodukter som är speciellt framtagna för att rengöra huden. Maria Åkerberg har rengöringsprodukter som passar flera olika sorters hudtyper.

Produkter för alla sorters hud

Oavsett om man har en hud som är speciellt känslig genom att vara uttorkad eller om man har en hud som är oren och fet så har Maria Åkerberg produkter som hjälper till att göra att huden blir normal så att man slipper obehagskänslan som en hy som inte är ren kan föra med sig.

Maria Åkerberg har flera olika typer av produkter som rengör huden. Några exempel är Oliver cleansing som är en hudvårdskräm för hud som är uttorkad och speciellt känslig, Foaming wash clearing som är en produkt som har sin bas på rengörande innehåll från majs och kokos samt Cleansing clay som är en ansiktskräm speciellt framtagen för hud som är fet och har orenheter i sig. 

Att tänka på vid hudrengöringen

Bra att tänka på när man väljer sina hudvårdsprodukter är alltså bland annat att välja en produkt som passar just till din hud utifrån vilken typ av vård som huden behöver. Det är även bra att använda hudvårdsprodukterna med jämna mellanrum för att huden ska hålla sig i ett bra skick.

Att använda rengöringsprodukterna två gånger om dagen gör att huden får lättare att ta upp det innehåll som finns i produkterna och som är till för att ta hand om din hud och göra rent den. När man vårdar sin hud kan man exempelvis börja med en av Maria Åkerbergs oljor för rengöring och därefter använda en av de produkter som används med vatten för att tvätta rent huden.