JA, jag samtycker till att cookies används och att personuppgifter lagras i enlighet med Grön Skönhets integritetspolicy.
Jag samtycker
Fri frakt Flera betalsätt Lic. hudterapeuter

Fraxium Fusion 1550, Permanent Hudföryngring

Fraxium 

Permanent hudföryngring och hudförbättring utan besvärande återhämtningstid. Resultatet ser du redan efter några dagar och huden förbättras sedan succesivt upp till 6 månader.

Rekommenderar 3-6 behandlingar, lite beroende på förutsättningar och önskemål, med 3-4 veckors mellanrum.

Med Fraxium kan man åstakomma hudföryngring med erbium laser och även behandla ärr och hudbristningar.

Direkt efter behandling kan man gå tillbaka till arbete. Vi rekommenderar däremot att man undviker smink, alkohol och hårdare fysisk aktiviteter under det första dygnet.

Green Carpetfuktbehandling

En effektiv behandling med erbium laser som ger din hud fukt på djupet och lyster. Den perfekta quickfixen inför festen eller när du vill känna dig extra vacker. Passar även den känsliga huden. Behandlingen görs gärna samma dag som festen väntar, men då på morgonen alternativt dagen innan.
Pris 1295:-

Fraxium 3-kurbehandling

Hudvänlig och naturlig laser som reparerar dina celler samtidigt som den balanserar och stimulerar. Naturlig och lyxig behandling för dig som önskar ett långvarigt resultat.
Tillsammans med våra ekologiska produkter kommer du uppleva en bättre hudhälsa efter denna kur.
Pris 4495:-

Fraxium 5-kurbehandling

Hudvänlig och naturlig laser som reparerar dina celler samtidigt som den balanserar och stimulerar. Naturlig och lyxig behandling för dig som önskar ett långvarigt resultat.
Tillsammans med våra ekologiska produkter kommer du uppleva en bättre hudhälsa efter denna kur. En kur på 5 gånger rekommenderar en mogen hud 40+ för ett djupare resultat.
Boka gärna in en kostnadsfri konsultation på Fraxium.