Vi använder cookies på vår sida för att du som besökare ska få ut det mesta av våra funktioner. Läs mer om cookies på gronskonhet.se.
JAG GODKÄNNER
Fri frakt Flera betalsätt Lic. hudterapeuter

Massage

Muskelavslappnande massage  som ökar cirkulationen och ämnesomsättningen i musklerna. Mjukgörande ekologiska oljor används i behandlingarna.

Helkropp 50 min 650 kr
Halvkropp 40 min 525 kr
Rygg & nacke 25 min 425 kr
Ansiktsmassage / axlar/ hårbotten 30 min 425 kr

Harmoni 55 min - 850 kr

En mjuk massage med ekologisk varm ljusolja. Du väljer din favoritdoft själv, finns många och välja på. Huvud, décolletage, nacke, armar, och framsida ben. Fötterna packas in i varma handdukar och avslutas med rygg & nackmassage. Ljuset får du självklart med hem! 


Topp till tå 80 min  - 950 kr

Startar med en avslappnande massage på rygg, ben och armar. Fotskrubb och fotcreme. Avslutas med en ansiktsharmoni - rengöring, massage, mask, när masken verkar njuter ni av en skön hårbottenmassage. Avslutas med passande creme. 


Bodyscrub/Massage/Ansiktsharmoni 60 min - 795 kr                                            

Peeling över hela kroppen, dusch och så avslutar vi med fuktgivande bodylotion som masseras in.

Njut av din mjuka hud!


I väntans tider (Gravid) 75 min - 895 Kr 

Startar med en avslappnande massage på rygg, ben och armar. Fotskrubb och fotcreme. Avslutas med en ansiktsharmoni - rengöring, massage och mask, när masken verkar njuter ni av en skön hårbottenmassage. Avslutas med passande creme. 


 

Face & Body 40 min - 550 Kr

Startar med ryggmassage och avslutas med en ansiktsharmoni - Rengöring, peeling, massage & mask. Avslutas med passande creme.