JA, jag samtycker till att cookies används och att personuppgifter lagras i enlighet med Grön Skönhets integritetspolicy.
Jag samtycker
Fri frakt Flera betalsätt Lic. hudterapeuter

Massage

Muskelavslappnande massage  som ökar cirkulationen och ämnesomsättningen i musklerna. Mjukgörande ekologiska oljor används i behandlingarna.

Helkropp 50 min 695 kr
Halvkropp 40 min 525 kr
Rygg & nacke 25 min 425 kr
Ansiktsmassage / axlar/ hårbotten 30 min 425 kr

Harmoni 55 min - 850 kr

En mjuk massage med ekologisk varm ljusolja. Du väljer din favoritdoft själv, finns många och välja på. Huvud, décolletage, nacke, armar, och framsida ben. Fötterna packas in i varma handdukar och avslutas med rygg & nackmassage. Ljuset får du självklart med hem! 


Topp till tå 80 min  - 950 kr

Startar med en avslappnande massage på rygg, ben och armar. Fotskrubb och fotcreme. Avslutas med en ansiktsharmoni - rengöring, massage, mask, när masken verkar njuter ni av en skön hårbottenmassage. Avslutas med passande creme. 


Bodyscrub/Massage/Ansiktsharmoni 60 min - 795 kr                                            

Peeling över hela kroppen, dusch och så avslutar vi med fuktgivande bodylotion som masseras in.

Njut av din mjuka hud!


I väntans tider (Gravid) 75 min - 895 Kr 

Startar med en avslappnande massage på rygg, ben och armar. Fotskrubb och fotcreme. Avslutas med en ansiktsharmoni - rengöring, massage och mask, när masken verkar njuter ni av en skön hårbottenmassage. Avslutas med passande creme. 


 

Face & Body 40 min - 550 Kr

Startar med ryggmassage och avslutas med en ansiktsharmoni - Rengöring, peeling, massage & mask. Avslutas med passande creme.