Vi använder cookies på vår sida för att du som besökare ska få ut det mesta av våra funktioner. Läs mer om cookies på gronskonhet.se.
JAG GODKÄNNER

Produkter i våra behandlingar


Maria Åkerberg

Helsvenskt familjeföretag med eget varumärke och egen tillverkning i Sverige. Miljövänlig endast vegetabiliska oljor och ekologiskt odlade – inga Mineraloljor eller syntetiska oljor. Produkterna bygger på Aromaterapi och Fytoterapi; växternas inneboende kraft. Färger och dofter i produkterna kommer från eteriska oljor och växtextrakt.


EMINENCE

Éminence är ett världsledande professionellt hudvårdsmärke som bygger på 100 % organiskt odlade ingredienser; färska örter och frukter som tillsammans med färskt thermalvatten rikt på essentiella mineraler ger närande och resultatinriktade produkter av högsta kvalitet.


 

Esse Probiotic Skincare

Esse probiotic skincare är ett ekologisk hudvårdsmärke från sydafrika som jobbar med levande probiotika "framtidens hudvård" 

Esse har utvecklat produkter som skapar en optimal balans av mikrober som håller tillbaka åldersprocessen och återskapar en fungerande hudbarriär. För att kunna nå dit har Esse använt sig av prebiotika för att ge näring till de godartade Mikroberna. Dom använder även probiotika för att aktivt förändra fördelningen av mikrober i och på huden. Alla deras produkter håller en Ph nivå mellan 4 och 5.

Esse är ekologisk certifierade, stödjer rättvis handel, vegan och är emot djurförsök samt är koldioxidneutrala.


Klinta ljus

Klintas Massageljus är inga vanliga ljus. De är en varm massageolja som ser ut och ter sig som ett doftljus. Ljuset är helt naturligt och tillverkat av rapsolja, palmolja och sojavax från förnyelsebara källor.

 


Tanlover

Tanlover är ett 100% naturligt aktivt sockerbaserat ämne. Tillsammans med hudens aminosyror ger en jämn gyllene solbränna på ett hälsosamt sätt. Alla blir bruna, även den blekaste du känner! 10 minuters behandling ger samma resultat som många timmar i solen eller solarie, fast utan skador, biverkningar, kemikalier och uv-strålning.


 

 

FSD+ Maskin

Ljus och värme arbetar tillsammans för att fräscha upp, förnya huden och bekämpa tecken på åldrande. FSD+ sänder ut mjuka pulser med ljus och värme för att skapa en mild skada som stimulerar läkningsprocessen i underhuden vilket leder till att kollagenet återbyggs och