JA, jag samtycker till att cookies används och att personuppgifter lagras i enlighet med Grön Skönhets integritetspolicy.
Jag samtycker
Fri frakt Flera betalsätt Lic. hudterapeuter

Grön Skönhets personal

Vi är ett härligt gäng som verkligen brinner för vårt jobb och att ge dig som kund bästa tänkbara service. Vi är endast nöjda när du känner dig riktigt nöjd. Skulle du mot förmodan vara missnöjd med något får du gärna kontakta oss och berätta hur vi kan bli bättre.

Madeleine Niklasson

Madeleine Niklasson

Ägare • Hudterapeut • Massör

Jag är utbildad hudterapeut och massör. Mitt hjärta brinner för kraftfull och ekologisk hudvård. Lever nu min dröm att driva en ekologisk skönhetssalong, med duktiga medarbetare!

Lever med min man och våran son i en villa i Varberg! På min fritid håller jag gärna mig sysselsatt med träning och inredning. Utbildad på Gildaskolan i Göteborg -2006. Auktoriserad hudterapeut /CIDESCO-examen.

Johanna Thorsson

Johanna Thorsson

Fransstylist • Massör

Jag är utbildad via Varbergs kurort år 2010 till cert. Massör och till Fransstylist år 2014. Jag är en glad tjej som älskar livet och min passion är skönhet i alla dess former. För mig är det viktigt att min kund går från behandlingsrummet nöjd, avslappnad och med ny energi.

Jag bor i Varberg tillsammans med min sambo och våran son i ett nyrenoverat hus. På fritiden spenderar jag gärna tid med familj och vänner samt pysslar med bakning, inredning och blommor.

Johanna Åkerberg

Johanna Åkerberg

Hudvårdsterapeut • Make-up artist • Fransstylist

Jag är utbildad ekologisk hudvårdsterapeut, make-up artist och fransstylist. Jag gjorde min utbildning på Axelsons i Stockholm -2013. Ekologisk hudvård har alltid legat mig varmt om hjärtat, att ta hand om männsikor och sprida harmoni.

Jag jobbar även extra som förskolelärare. På min fritid ägnar jag mig åt att spela fotboll och träffa vänner. Jag bor tillsammans med min sambo och två katter i en lägenhet utanför Varberg.

Matilda Karlsson

Matilda Karlsson

Massör • Hud & spaterapeut

Jag är cert. massör och aukt. hud & spaterapeut. Utbildade mig till massör 2008 via Varbergs Kusthotell. 2013-1015 läste jag till hud & spaterapeut på tech futurum i Landskrona. Jag är en glad och lugn tjej som gillar att pyssla om mina kunder för att ge dom en harmonisk och avkopplande stund. För mig är det viktigt med produktkunskap för att kunna ge dig som kund rätt verktyg för att få en god hudhälsa.

Jag bor i en liten villa i Varberg med min pojkvän och son. På fritiden kör vi gärna ner en sväng till Halmstad och hälsar på familj och vänner.

Malin Norman

Malin Norman

Vaxspecialist

Jag är utbildad vaxspecialist sedan 2008. Nischad inom hårborttagning både med vaxning och permanent hårborttagning med Cellox 20.Det bästa jag vet är nöjda kunder med fina resultat.

Bor i vackra Läjet med mina två små barn. Boxas gärna på fritiden och har även bakning/matlagning varmt om hjärtat.

Martin Engvall

Martin Engvall

Marknadsföring/Ekonomi

Jag sitter mycket med våran webbutik, allt från bilder & texter på hemsidan till tekniska problem som kan uppstå för er kunder.