JA, jag samtycker till att cookies används och att personuppgifter lagras i enlighet med Grön Skönhets integritetspolicy.
Jag samtycker
Fri frakt Flera betalsätt Lic. hudterapeuter

Grön Skönhets personal

Vi är ett härligt gäng som verkligen brinner för vårt jobb och att ge dig som kund bästa tänkbara service. Vi är endast nöjda när du känner dig riktigt nöjd. Skulle du mot förmodan vara missnöjd med något får du gärna kontakta oss och berätta hur vi kan bli bättre.

Madeleine Niklasson

Madeleine Niklasson

Hudterapeut • Massör

Jag är utbildad hudterapeut och massör. Mitt hjärta brinner för kraftfull och ekologisk hudvård. 

Utbildad på Gildaskolan i Göteborg -2006. Auktoriserad hudterapeut /CIDESCO-examen.

Johanna Thorsson

Johanna Thorsson

Fransstylist • Massör

Jag är utbildad via Varbergs kurort år 2010 till cert. Massör och till Fransstylist år 2014. Jag är en glad tjej som älskar livet och min passion är skönhet i alla dess former. För mig är det viktigt att min kund går från behandlingsrummet nöjd, avslappnad och med ny energi.

Matilda Karlsson

Matilda Karlsson

Massör • Hud & spaterapeut

Jag är cert. massör och aukt. hud & spaterapeut. Utbildade mig till massör 2008 via Varbergs Kusthotell. 2013-1015 läste jag till hud & spaterapeut på tech futurum i Landskrona. Jag är en glad och lugn tjej som gillar att pyssla om mina kunder för att ge dom en harmonisk och avkopplande stund. För mig är det viktigt med produktkunskap för att kunna ge dig som kund rätt verktyg för att få en god hudhälsa.

Malin Norman

Malin Norman

Vaxspecialist

Jag är utbildad vaxspecialist sedan 2008. Nischad inom hårborttagning både med vaxning och permanent hårborttagning med Cellox 20.Det bästa jag vet är nöjda kunder med fina resultat.

Martin Engvall

Martin Engvall

Marknadsföring/Ekonomi

Jag sitter mycket med våran webbutik, allt från bilder & texter på hemsidan till tekniska problem som kan uppstå för er kunder.