JA, jag samtycker till att cookies används och att personuppgifter lagras i enlighet med Grön Skönhets integritetspolicy.
Jag samtycker
Fri frakt Flera betalsätt Lic. hudterapeuter

Grön Skönhets personal

Vi är ett härligt gäng som verkligen brinner för vårt jobb och att ge dig som kund bästa tänkbara service. Vi är endast nöjda när du känner dig riktigt nöjd. Skulle du mot förmodan vara missnöjd med något får du gärna kontakta oss och berätta hur vi kan bli bättre.

Liza Borgäng Friberg

Liza Borgäng Friberg

Hudterapeut & Massör
Malin Norman

Malin Norman

Vaxspecialist

Jag är utbildad vaxspecialist sedan 2008. Nischad inom hårborttagning både med vaxning och permanent hårborttagning med Cellox 20.Det bästa jag vet är nöjda kunder med fina resultat.

Marie Söderberg

Marie Söderberg

Massör

Jag är certifierad massör, stresspedagog och reikimaster. Utbildade mig till massör 2001 via GGI (Göteborgs Gymnastiska Institut). Jag tycker om att få mina kunder att må bättre genom massage.

 

Therese Thielen

Therese Thielen

Massör

Weronica Geo

Hudterapeut & Massör
Matilda Karlsson

Matilda Karlsson

Massör, Hud & spaterapeut

Jag är cert. massör och aukt. hud & spaterapeut. Utbildade mig till massör 2008 via Varbergs Kusthotell. 2013-1015 läste jag till hud & spaterapeut på tech futurum i Landskrona. Jag gillar att pyssla om mina kunder för att ge dom en harmonisk och avkopplande stund. För mig är det viktigt med god produktkunskap för att kunna hjälpa dig på bästa sätt.

Madeleine Niklasson

Madeleine Niklasson

Hudterapeut & Massör

Jag är utbildad hudterapeut och massör. Mitt hjärta brinner för kraftfull och ekologisk hudvård. 

Utbildad på Gildaskolan i Göteborg -2006. Auktoriserad hudterapeut /CIDESCO-examen.

Martin Engvall

Martin Engvall

Marknadsföring/Ekonomi/Webbutik

Jag sitter mycket med våran webbutik, allt från bilder & texter på hemsidan till tekniska problem som kan uppstå för er kunder.