JA, jag samtycker till att cookies används och att personuppgifter lagras i enlighet med Grön Skönhets integritetspolicy.
Jag samtycker
Fri frakt Flera betalsätt Lic. hudterapeuter

Jobba hos oss

Hudterapeut med naturligt fokus

Är du utbildad hudterapeut med känsla för naturlig & ekologisk hudvård? Älskar du att ge dina kunder en stund av vardagslyx och lycka?

Här på Grön Skönhet i Varberg behöver vi utöka vår organisation på salongen. Utöver att vara en naturlig del av vårt team med uppgifter att erbjuda produktvägledning och behandlingar, kommer du även vara delaktig i planeringen och driften av salongen.

Vår nya medarbetare har ett intresse i naturlig & ekologisk hudvård där vi värdesätter din förmåga att samarbeta och ta egna initiativ för att stötta medarbetare och kunder. Då vi har framtida planer på expansion, ser vi gärna att du har framtida ambitioner att vilja växa och utvecklas i takt med företaget.

Grön Skönhet är ett familjeföretag inom ekologisk och naturlig hudvård. Oavsett vad våra kunder befinner sig i livet vill vi kunna erbjuda en stund av naturliga skönhetsbehandlingar till vardags eller fest.

Tjänsten är en 80% tjänst.

Välkommen in med personligt brev och CV - Urval sker löpande!

Skicka till martin@gronskonhet.se eller madeleine@gronskonhet.com