JA, jag samtycker till att cookies används och att personuppgifter lagras i enlighet med Grön Skönhets integritetspolicy.
Jag samtycker
Fri frakt Flera betalsätt Lic. hudterapeuter

Jobba hos oss

Hudterapeut med naturligt fokus

Är du utbildad hudterapeut och massör med känsla för ekologisk hudvård? Älskar du att ge dina kunder en stund av vardagslyx och lycka?

Här på Grön Skönhet i Varberg behöver vi utöka vår organisation på salongen. Utöver att vara en naturlig del av vårt team med uppgifter att erbjuda produktvägledning och behandlingar, kommer du även vara delaktig i planeringen och driften av salongen.

Vår nya medarbetare har ett stort intresse i ekologisk hudvård där vi värdesätter din förmåga att samarbeta och ta egna initiativ för att stötta medarbetare och kunder. Då vi har framtida planer på expansion, ser vi gärna att du har framtida ambitioner att vilja växa och utvecklas i takt med företaget.

Grön Skönhet är ett framgångsrikt familjeföretag inom ekologisk och naturlig hudvård. Oavsett vad våra kunder befinner sig i livet vill vi kunna erbjuda en stund av naturliga skönhetsbehandlingar till vardags eller fest.

Välkommen in med personligt brev och CV - Urval sker löpande!

Skicka till madeleine@gronskonhet.com

Är du våra nya samarbetspartner?

Vi söker ett samarbete/anställning med någon som är duktig på fotografering, Fotoredigering,  Marknadsföring, Säljande Texter, Sociala Medier och diverse medel som kan hjälpa oss att växa i våran webbutik.

Tycker du att det verkar intressant så hör av dig till oss för mer info.

  • Berätta lite om dig själv.
  • Tidigare Referenser.
  • Speciella kunskaper.

Maila till: martin@gronskonhet.se